Digest Ease - Trgovina CaliVita International

Go to content

Digest Ease

Digest Ease
100 tableta

Upotreba:
U slučaju potrebe, ako ljekar drugačije ne odredi, 1 tableta tokom jela.

Digest Ease aktivni sastav/tableta
Digezyme (multienzimi porijeklom iz gljivice Aspergillus oryzae) 100 mg
Za poboljšanje varenja
PODRŠKA SISTEMU ZA VARENJE

Loše navike u ishrani, neadekvatna dijeta, stres i vještački prehrambeni sastojci mogu da opterete sistem za varenje. Aktivni sastojci u Digest Ease tabletama su prirodni digestivni enzimi koji potpomažu razlaganje i apsorpciju nutrijenata. Digestivni enzimi nisu samo korisni
nakon obilne večere i teških obroka! Imaju ulogu i u tretmanu različitih vrsta problema u vezi sa varenjem, kao i u ublažavanju problema nadimanja, nastalog usljed ishrane bogate vlaknima.

Kome preporučujemo?
 • Onima koji žele adekvatno da potpomognu rad sistemaza varenje
 • U slučaju čestog unosa hrane koja nadima
 • U slučaju problema u vezi sa varenjem
 • U slučaju disbioze

Da li ste znali da, termička obrada i zamrzavanje hrane smanjuje koncentraciju vitamina i minerala, i da uništava veliki dio enzima?

Pažnja! U slučaju ozbiljnih gastrointestinalnih oboljenja (npr. čir želuca), obavezno se posavjetovati sa ljekarom prije upotrebe ovog proizvoda!
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content