Ginkgo XC - Trgovina CaliVita International

Go to content
Ginkgo XC
100 tableta

Upotreba:
1 tableta dnevno

Ginkgo XC aktivni sastav/tableta:
Ginkgo biloba 90 mg
GINKGO BILOBA PREPARAT
Ginkgo XC je preparat koji sadrži veliku količinu ekstrakta lista drveta Gingko biloba, koji efikasno potpomaže mikrocirkulaciju krvi, dostavu kiseonika i ishranu ćelija, kao i zdrave moždane funkcije, dok u isto vrijeme štiti ćelije od slobodnih radikala kao jak antioksidant.

Kome preporučujemo?
 • Starijim osobama kao pomoć u održavanju željenog nivoa moždanih funkcija
 • U slučaju povećanog napora
 • Osobama koje često imaju hladne udove ili se teško ugriju
 • Osobama koje traže jaku antioksidantnu zaštitu.

Da li ste znali da, je Gingko bio još 2600. godine prije nove ere u upotrebi u Kini? Koristili su ga u tretmanu astme i bronhitisa.

Pažnja! Preparat se ne preporučuje djeci. Upotreba Gingko biloba preparata treba da se izbjegava tokom trudnoće i dojenja. U slučaju dijabetesa i problema sa koagulacijom, potražite savjet ljekara prije upotrebe ovog proizvoda!
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content