Pure Inulin - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

Pure Inulin

Pure Inulin
Poboljšanje varenja
198,5

100% prirodna vlakna
Količina na zalihama: 63
61.00 KM
inulina iz cikorijePure Inulin sadrži 100% čisti prah inulina dobijenog iz cikorije koji se lako dozira i priprema (savršeno se rastvara), bez dodatka aditiva, supstanci koje podržavaju proces prerade.
promocija popust 25% >>
strijela
Calivita Pure Inulin

inulina iz cikorije

100% prirodna vlakna

Pure Inulin sadrži 100% čisti prah inulina dobijenog iz cikorije, i doprinosi pravilnom funkcionisanju creva i probavnog sistema. Inulin je prirodna supstanca, to je u vodi rastvorljivo vlakno, koje nijedan od naših digestivnih enzima ne može svariti, tako da do debelog creva stiže u nepromenjenom obliku. Tamo služi kao odličan izvor hranljivih materija za potrebe umnožavanja korisnih bakterija, zahvaljujući čemu takođe inhibira i razmnožavanje štetnih bakterija u crevima, a time i stvaranje otrovnih materija, blagotvorno utiče na funkcionisanje sistema za varenje, kao i na zdravlje imunog sistema.


Kome se preporučuje?

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:

·         CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode,u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

·         Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.

·         Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.

·         Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.

·         Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.

·         Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.

·         Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.


Kome preporučujemo?
 • Osobama koje pate od Sindroma nadraženih creva (IBS), tojest od pratećih neprijatnih simptoma u vidu nadimanja, grčeva, osećaja nelagodnosti u stomaku, mučnine i proliva,
 • Osobama koje pate od zatvora,
 • Onima, kod kojih se izloženost uticaju stresa manifestuje u vidu problema sa funkcionisanjem creva i probavnog sistema,
 • Svima, koji žele da ponovo uspostave normalnu ravnotežu crevne flore.

Da li ste znali, da prema podacima dobijenim na našoj stranici za utvrđivanje nedostatka vitamina, svaka peta osoba pati od neke vrste metaboličkog poremećaja?
(198,5)

Upotreba
5.8 g

Aktivni sastojci


 • Osobama koje pate od Sindroma nadraženih creva (IBS), tojest od pratećih neprijatnih simptoma u vidu nadimanja, grčeva, osećaja nelagodnosti u stomaku, mučnine i proliva,
 • Osobama koje pate od zatvora,
 • Onima, kod kojih se izloženost uticaju stresa manifestuje u vidu problema sa funkcionisanjem creva i probavnog sistema,
 • Svima, koji žele da ponovo uspostave normalnu ravnotežu crevne flore.
Pažnja!
Ako počnete da uzimate Pure Inulin, pobrinite se za svakodnevni odgovarajući unos tečnosti! Preporučuje se, da prilikom početka primene postepeno povećavate unos, kako bi se organizam lako privikao na dnevne količine.

Uzimanje drugih lekova i dodataka ishrani treba raditi u razmaku od najmanje 2 sata od unošenja vlakana!

Ako počnete da uzimate Pure Inulin, pobrinite se za svakodnevni odgovarajući unos tečnosti! Preporučuje se, da prilikom početka primene postepeno povećavate unos, kako bi se organizam lako privikao na dnevne količine. Uzimanje drugih lekova i dodataka ishrani treba raditi u razmaku od najmanje 2 sata od unošenja vlakana!

Ako počnete da uzimate Pure Inulin, pobrinite se za svakodnevni odgovarajući unos tečnosti! Preporučuje se, da prilikom početka primene postepeno povećavate unos, kako bi se organizam lako privikao na dnevne količine.Uzimanje drugih lekova i dodataka ishrani treba raditi u razmaku od najmanje 2 sata od unošenja vlakana!
Pure Inulin je formula koja sadrži 100% rastvorljivih vlakana koja se mogu dodati u posuđe i napitke. Inulin izveden iz cikorije brine se za mikrobiološku ravnotežu crijeva, sudjeluje u razgradnji otrovnih tvari, podržava funkcioniranje probavnog sustava, podržava zaštitu organizma od simptoma sindroma iritabilnog crijeva, ima pozitivan učinak na održavanje odgovarajuće tjelesne težine, brine o kardiovaskularnom sustavu i sudjeluje u regulaciji glukoze u krvi.

Sindrom iritabilnog crijeva (IBS)


Socijalni problem
Sindrom iritabilnog creva (IBS) nervira svakog petog pola, a njegovi simptomi se pojačavaju tokom perioda stresa i nervoze. Problem je tri puta češći kod žena i obično se javlja između 30 i 50 godina, što značajno pogoršava kvalitet života ...
Pored dijareje i konstipacije, morate biti zabrinuti zbog nadutosti, mučnine, osećaja pune nakon malog obroka, bolova u stomaku i grčeva, kao i poremećaja spavanja, glavobolje i problema sa koncentracijom. Mogu signalizirati neispravan rad crijeva!

>> Ne odustajte od IBS-a, poboljšajte svoj kvalitet života sa inulinom cikorije
Korijen cikorije u svom sastavu sadrži čak 44% inulina - prirodne supstance koja pripada porodici prebiotika. To je rastvorljiva frakcija dijetetskih vlakana koja se ne probavljaju digestivnim enzimima. U debelom crevu, odličan je nutrijent za razvoj korisnih, probiotičkih bakterija roda Bifidobacterium i Lactobacillus acidophilus, neophodnih za organizam, uz ograničavanje rasta patogenih bakterija.

Efekti cikorije (inulina)

 • brine o mikrobiološkoj ravnoteži crijeva,
 • učestvuje u distribuciji otrovnih materija,
 • podržava funkcionisanje probavnog sistema,
 • podržava zaštitu organizma od simptoma sindroma iritabilnog creva,
 • ima pozitivan učinak na održavanje odgovarajuće tjelesne težine,
 • brine o kardiovaskularnom sistemu,
 • je uključen u regulaciju glukoze u krvi.

Oprez!
Upotrebom čistog inulina, obezbedite telu adekvatne količine tečnosti.
Držite interval od 2 sata između unosa Pure Inulina i nabavke lijekova i drugih dijetetskih dodataka.

izvori:
International Foundation for Functional Gastrointestinal Disorders, (http://www.aboutibs.org).
Irritable bowel syndrome - Diseases and Conditions, Mayo Clinic, (http://www.mayoclinic.org).
Treatment of irritable bowel syndrome. A case control experience – Astegiano et al., Minerva Gastroenterol Dietol. 2006 Dec;52(4):359-63.
Bifidobacteria: their significance in human intestinal health - Ishibashi et al., Mal J Nutr 3: 149-159, 1997.
A double-blind placebo-controlled study to establish the bifidogenic dose of inulin in healthy humans – Kolida et al., European Journal of Clinical Nutrition (2007) 61, 1189–1195.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  Pure Inulin - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  strijela
  Garancija najniže cijene
  Pure Inulin
  Back to content