#boostUp - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

#boostUp

30 kapsula

proizvod dizajniran za povećanje produktivnosti
Količina na zalihama: 25
61.00 KM
Podržite svoj um i održite korak sa svakodnevnim izazovima sve bržeg tempa života uz #boostUp!

Odaberite #boostUp Calivita
promocija popust 25% >>
#boostUp - Ojačajte svoj mozak na prirodan način
Calivita #boostUp

Bacopa i Ginkgo biloba za pamćenje i koncentraciju

proizvod dizajniran za povećanje produktivnosti

Živimo brzim tempom, u kojem svakodnevno obrađujemo ogroman protok informacija. Da bismo bili najbolji u onome što radimo, moramo biti produktivni, pažljivi do detalja, usredotočeni na aktivnosti. Za većinu ovo dolazi sa stresom, umorom, iscrpljenošću. Iako neki koriste kofein ili energetske proizvode, mi nudimo prirodno rješenje #boostUp.

Kome se preporučuje?
 • Ljudi stariji od 25 godina koji imaju aktivan posao, koji žele postići uspjeh na poslu i nositi se s brzim tempom života.
 • Studenti za koncentraciju i učenje,
 • Starije osobe radi poboljšanja pamćenja.
30 kapsula

Upotreba
1 kapsula dnevno ili prema preporuci.

Aktivni sastojci


Šta sadrži #boostUp?
Bacopa monnieri ili vodeni izop. Adaptogena je biljka, koja poboljšava kognitivne procese, odnosno sve što je vezano za pamćenje, koncentraciju, učenje, pažnju, motivaciju i inteligenciju. Te ga karakteristike čine izuzetno učinkovitim nootropnim sredstvom, istinskim pojačivačem inteligencije i produktivnosti. (Nootropic je "pametna" supstanca koja poboljšava rad mozga) Bacopa monnieri se također preporučuje za ublažavanje anksioznosti.
Magnezijum. Izuzetno je važan mineral za ublažavanje nervoze, glavobolje, depresije, regulaciju rada srca, smanjenje umora i iscrpljenosti.
Fosfatidilserin. Uključen u poboljšanje memorije i procesa učenja, kao i vremena potrebnog za rješavanje zadataka, povećavajući tako produktivnost.
Ginkgo Biloba. Učinkovito u poboljšanju pamćenja i razmišljanja, sa pozitivnim implikacijama u ublažavanju anksioznosti.
Pantotenska kiselina. Nalazi se u visokim koncentracijama u mozgu, sudjeluje u sintezi različitih neurotransmitera, što doprinosi povećanim mentalnim performansama.

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  #boostUp - Pregled proizvoda

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  Garancija najniže cijene
  #boostUp
  Back to content