Vital Woman - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

Vital Woman

VitalWoman
Samo za žene
60 tableta

Povećanje performansi za žene
Količina na zalihama: 19
51.50 KM
poboljšanje libida
promocija popust 25% >>
strijela

bolje performansi za žene

Povećanje performansi za žene

Kompleksni preparat za ublažavanje napetosti i poboljšanje opšteg psihofizičkog raspoloženja žena.


Kome se preporučuje?

Preopterećen život pun stresnih situacija, čovjeku današnjice često prouzrokuje napetost, loše raspoloženje i seksualne probleme. Ti problemi se mogu riješiti i upotrebom ljekovitih biljaka, koje nam pomažu da odgovorimo zahtjevima koje nam postavlja okruženje i mi sami, a da pored toga još budemo u stanju i da uživamo u životu. Sibirski ženšen na primjer, povećava sposobnost organizma za prilagođavanje (adaptogenost) i podnošenje stresa, izgrađuje ćelije i utiče na poboljšanje raspoloženja i opšteg stanja. Katuaba stimuliše centralni nervni sistem. Damiana je afrodizijak i osim što djeluje na poboljšanje raspoloženja, poznata je i kao antidepresiv, diureti i dodatak koji efikasno smanjuje hronični zamor kod oba pola. Sarsaparila je korisna zbog svog antibiotičkog, dezinfekcionog i antipiretičkog dejstva.

Afrodita u modernom svijetu.


ZA VITALNOST ŽENE
Zbog svojih egzotičnih biljnih sastojaka, Vital Woman je dizajniran da potpomogne zdravlje fizioloških procesa u ženskom tijelu. Prirodni sastojci imaju sličan uticaj kao i ženski hormoni i na taj način povećavaju seksualnu želju, vitalizuju tijelo i nude bogat vitaminski i mineralni sadržaj.

Kome i zašto preporučujemo?
 • S ciljem povećanja seksualnih aktivnosti žene, za potpuniji odnos
 • S ciljem napajanja tijela energijom i podsticanja plodnosti
 • S ciljem obnove redovnog menstrualnog ciklusa i redukcije menstrualnih bolova
 • Kao prirodan suplement ženskih hormona nakon menopauze i kao sredstvo za obnovu libida
 • Kada postoji tenzija, loše raspoloženje i malodušnost, s ciljem poboljšanja općeg stanja i kao suplement u tretmanu depresije

Da li ste znali da su lišće biljke damjane, korijen biljke unikornis i biljke maka u određenim kulturama u upotrebi kao prirodni afrodizijaci?
60 tableta

Upotreba
Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 1-2 tablete dnevno, prije obroka.

Aktivni sastojciAKTIVNI SASTOJCI
VitalWoman aktivni sastav/tableta:
List damjane 100,0 mg
Korijen sume 100,0 mg
Katuaba 25,0 mg
Korijen make 100,0 mg
Sarsaparila 50,0 mg
Plod testeraste palme 50,0 mg
Pravi unikornis 25,0 mg
Ekstrakt gvarane (std. 22% kofeina) 100,0 mg

Poboljšanje libida


Proizvod sadrži biljne sastojke koji se stoljećima koriste u tradicionalnoj medicini. Bogati su vitaminima i mineralima, a osim toga, njihove aktivne supstance efikasno podržavaju normalne životne procese koji se dešavaju u ženskom telu.

Savremena žena pokušava da ispuni očekivanja kao poslovna žena, domaćica, majka, žena. To je ogromno opterećenje za tijelo poštenog spola. Kao rezultat toga, većina žena je stalno preopterećena, razdražljiva.

Kako se to pojavljuje? Polako, ona gubi strpljenje s djecom, nema snage na poslu i ima poteškoća da se koncentrira, a navečer je toliko iscrpljena da ne želi imati nikakva zadovoljstva ili doživljaje i pada do muža. Međutim, to ne mora biti!

Nemojte se odreći vlastitog zadovoljstva! Osećajte vitalnost i zadovoljstvo tokom celog dana! I to uprkos cjelodnevnoj grafici.

VitalWoman će vam pomoći u tome.

Aktivni sastojci proizvoda:
Pozitivno utičite na fizičko i mentalno stanje vašeg tijela, vodeći računa da sačuvate ravnotežu, tako da se ne uhvatite u trenucima sumnje i smanjenja blagostanja (Macov korijen, Damianov list, Totalni korijen);
Poboljšat će vaš libido i prirodnu seksualnu aktivnost, što će vam omogućiti da ponovo uživate u vremenu provedenom u spavaćoj sobi (Damianov list, Macov korijen); Oni brinu o mokraćnom sistemu (korijen sarsaparile, palme od panjeva);
Pomažu u kontroli telesne težine, smanjenju apetita (Damianov list) i povoljno utiču na metabolizam masti (guarana).

Kako djeluju VitalWoman aktivni sastojci?

 • Pozitivno utiču na fizičko i mentalno stanje vašeg tela, vodeći računa da sačuvate ravnotežu, tako da se ne uhvatite u trenucima sumnje i smanjenja blagostanja (Mac korijen, Damianov list, korijenski suma)
 • Poboljšat će vaš libido i prirodnu seksualnu aktivnost, što će vam omogućiti da ponovo uživate u vremenu provedenom u spavaćoj sobi (Damianov list, Macov korijen)
 • Oni brinu o mokraćnom sistemu (korijen sarsaparile, sabal palmi)
 • Pomažu u kontroli telesne težine, smanjenju apetita (Damianov list) i pozitivno utiču na metabolizam masti (sjemenke guarane)
 • Istraživanja pokazuju da ljudi koji se vole međusobno žive duže i sretniji. Štoviše, tijekom igara na krevetu možete sagorijevati dodatne kalorije, što će sigurno dobiti vašu siluetu.

Za koga posebno preporučujemo VitalWoman?

Žene koje žele:
 • osigurati pravilan libido i podržati seksualnu aktivnost;
 • povećati želju za ljubavlju sa voljenom, posebno u perimenopauzalnom periodu, kada hormoni polude;
 • smanjiti utjecaj stresa na tijelo;
 • pomoći vam da izgubite nepotrebne kilograme;
 • ojačati fizički i mentalni učinak tijela.

Da li znate da ... Damianov list, Macov korijen i Unicorn koren smatraju se afrodizijakom?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  Vital Woman - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  strijela
  Garancija najniže cijene
  VitalWoman
  Back to content