Vital Woman - Trgovina CaliVita International

Go to content

Vital Woman

VitalWoman
60 tableta

Upotreba:
Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 1-2 tablete dnevno, prije obroka.

VitalWoman aktivni sastav/tableta:
List damjane 100,0 mg
Korijen sume 100,0 mg
Katuaba 25,0 mg
Korijen make 100,0 mg
Sarsaparila 50,0 mg
Plod testeraste palme 50,0 mg
Pravi unikornis 25,0 mg
Ekstrakt gvarane (std. 22% kofeina) 100,0 mg
Povećanje performansi za žene
Kompleksni preparat za ublažavanje napetosti i poboljšanje opšteg psihofizičkog raspoloženja žena.

Preopterećen život pun stresnih situacija, čovjeku današnjice često prouzrokuje napetost, loše raspoloženje i seksualne probleme. Ti problemi se mogu riješiti i upotrebom ljekovitih biljaka, koje nam pomažu da odgovorimo zahtjevima koje nam postavlja okruženje i mi sami, a da pored toga još budemo u stanju i da uživamo u životu. Sibirski ženšen na primjer, povećava sposobnost organizma za prilagođavanje (adaptogenost) i podnošenje stresa, izgrađuje ćelije i utiče na poboljšanje raspoloženja i opšteg stanja. Katuaba stimuliše centralni nervni sistem. Damiana je afrodizijak i osim što djeluje na poboljšanje raspoloženja, poznata je i kao antidepresiv, diureti i dodatak koji efikasno smanjuje hronični zamor kod oba pola. Sarsaparila je korisna zbog svog antibiotičkog, dezinfekcionog i antipiretičkog dejstva.

Afrodita u modernom svijetu.

ZA VITALNOST ŽENE
Zbog svojih egzotičnih biljnih sastojaka, Vital Woman je dizajniran da potpomogne zdravlje fizioloških procesa u ženskom tijelu. Prirodni sastojci imaju sličan uticaj kao i ženski hormoni i na taj način povećavaju seksualnu želju, vitalizuju tijelo i nude bogat vitaminski i mineralni sadržaj.

Kome i zašto preporučujemo?
 • S ciljem povećanja seksualnih aktivnosti žene, za potpuniji odnos
 • S ciljem napajanja tijela energijom i podsticanja plodnosti
 • S ciljem obnove redovnog menstrualnog ciklusa i redukcije menstrualnih bolova
 • Kao prirodan suplement ženskih hormona nakon menopauze i kao sredstvo za obnovu libida
 • Kada postoji tenzija, loše raspoloženje i malodušnost, s ciljem poboljšanja općeg stanja i kao suplement u tretmanu depresije

Da li ste znali da su lišće biljke damjane, korijen biljke unikornis i biljke maka u određenim kulturama u upotrebi kao prirodni afrodizijaci?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content