Pure Yucca - Trgovina CaliVita International

Go to content

Pure Yucca

Pure Yucca
100 kapsula

Upotreba:
Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 3 puta 1-3 tablete dnevno, sa mnogo tečnosti.

Pure Yucca aktivni sastav/kapsule:
Samljevena stabljika juke 500 mg
Juka za detoksikaciju
Kapsule spravljene od samljevene stabljike juke, bogate enzimima, saponinom i hlorofilom, vitaminima, mineralnim materijama, antioksidantima i drugim dejstvenim principima. Predstavlja prirodnu pomoć za detoksikaciju organizma.

Juka je zimzelena biljka poreklom sa Američkog kontinenta. Ekstrakt iz stabljike juka djeluje na ljudski organizam na više načina, ali njegovo najvažnije svojstvo je da ubrzavanjem metabolizma pojačava ekskreciju otpadnih i toksičnih materija i time stvarno čisti organizam. Pomaže bolju apsorpciju neophodnih hranljivih materija, poboljšava varenje, jača i reguliše procese izlučivanja i pomaže u terapiji problema debelog creva (npr. crevni katar). Upotrebljiv je i kod drugih zapaljenja, na primer, u slučaju zapaljenja zglobova. Višenedeljna kura jukom podmlađuje organizam. Poboljšava psihofizičku ravnotežu i obezbjeđuje dobro opšte osećanje.

Zimzeleno.

JUKA PREPARAT ZA DETOKSIKACIJU
Saponini, prirodni aktivni sastojci biljke Yucca koji liče na steroide. Imaju diuretički, antiinflamatorni, spazmolitički i antioksidantni efekat. Ekstrakt sadrži nekoliko enzima, hlorofil, antioksidante i druge aktivne sastojke. Pure Yucca može da bude od pomoći u detoksikaciji digestivnog sistema, putem ubrzavanja metabolizma i ubrzane sekrecije štetnih supstanci.

Kome preporučujemo?
• Osobama koje žele da potpomognu detoksikacione procese u svom tijelu,
• Osobama koje uzimaju lijekove za čišćenje crijeva,
• S ciljem obnove ravnoteže crijevne flore, posebno nakon tretmana antibioticima,
• Kao suplement u terapiji smanjenja holesterola.

Da li ste znali da, su Indijanci drvo Yucca zvali “Drvo Života”?

Pažnja! Tokom dijete za čišćenje organizma, važno je osigurati adekvatan unos tečnosti, tako da se ove tablete uzimaju sa 1-2 velike čaše vode. Preporučuje se unos od 2-3 litre tečnosti svaki dan, da bi se olakšalo izbacivanje toksičnih supstanci. Na početku juka tretmana može doći do obilnog mokrenja, proliva i opadanja nivoa kalija. To je posljedica efekta ubrzanja metabolizma i detoksikacije, koja može da se izbjegne tačnim doziranjem, odgovarajućom ishranom i u nekim slučajevima vegetarijanskom dijetom koju propisuje dijetetičar. Djeca ispod 10 godina mogu da koriste ovaj proizvod samo na osnovu ljekarske preporuke.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content