Liquid Chlorophill - Trgovina CaliVita International

Go to content

Liquid Chlorophill

Liquid Chlorophill
473ml

Upotreba:
1 kafena kašičica dnevno

Liquid Chlorophyll aktivni sastav/5 ml:
Hlorofill 15 mg
Tečna formula za alkalizaciju
Tečni hlorofil proizveden od strane CaliVite International ima visoko alkalni efekat u digestivnom sistem, može biti od pomoći za pacijente koji pate od reumatoidnog artritisa, pomaže u uklanjanju lošeg tjelesnog mirisa, eliminisanju zadaha iz usta, umiruje bolove u grlu, poboljšava cirkulaciju, umanjuje simptome slabog varenja i premorenosti, ima jako antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo, može pomoći u poboljšavanju imune reakcije, i u optimizaciji i održavanju opšteg zdravstvenog stanja.

TEČNA FORMULA ZA ALKALIZACIJU
Hlorofil koji biljkama daje zelenu boju je veoma efikasna alkalizujuća supstanca, sa kojom možete da očuvate ili obnovite ravnotežu između baza i kiselina u svom tijelu. Povrh toga, hlorofil je i odličan detoksikacioni materijal koji ima i blag diuretički efekat, zbog kojeg je postao neophodan u tretmanu za čišćnje organizma.

Kome preporučujemo?
• S ciljem obnove pH ravnoteže u zakiseljenom organizmu
• Za tretmane detoksikacije
• S ciljem podrške varenju
• Kao unutrašnji dezodorans u slučaju neprijatnog zadaha iz usta
• U svrhu boljeg zarastanja rana
• U svrhu redukcije nepoželjnih sporednih efekata terapije zračenjem i citostaticima.

Da li ste znali da, da postoje teorije da se celulit sastoji od toksičnih supstanci koje se akumuliraju između masnog tkiva i koje zadržavaju vodu?

Prema tome, prvi i najvažniji korak u borbi protiv celulita je detoksikacija!*

Pažnja! Upotreba hlorofila nije ispitana sa trudnicama i dojiljama i prema tome može da se primjenjuje u tom periodu samo pod ljekarskim nadzorom. Ukoliko se upotrebljava oralnim putem, hlorofil može da dovede do pojave zelene mokraće i stolice, a može da utiče i na promjenu boje jezika.

*Kohán József Dr.: A bőr és különböző cellulitterápiák. Nutrition&Health, 2008. szeptember
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content