New Life - Trgovina CaliVita International

Go to content
New Life
120 tableta

Upotreba:
2 puta po 2 tablete dnevno, u toku jela.

New Life aktivni sastav/tableta:
Vitamin E 7.50 I.U.
Vitamin D 3400 I.U.
Vitamin B 21.00 mg
Vitamin B 61.0 mg
Vitamin B 121.0 mcg
Folna kiselina 400.0 mcg
Holin 10.0 mg
Kalcij 325.0 mg
Cink 8.0 mg
Željezo 4.0 mg
Jod 75.0 mcg
Beta karoten 4167.01.U
Vitamin C 60.00 mg
Vitamin B 10.80 mg
Niacinamid 9.00 mg
Pantotenska kiselina 4.0 mg
Biotin 60.0 mcg
PABA 1.0 mg
Inositol 10.0 mg
Magnezij 112.5 mg
Mangan 1.0 mg
Bakar 1.0 mg
Hrom 25.0 mcg
Multivitamin za trudnice
Multivitaminski preparat. Njegov sastav je razvijen u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja za vitaminima, oligoelementima i mineralnim materijama.

Potrebe trudnica i dojilja za hranljivim sastojcima razlikuju se od uobičajenih, pa zato su i njihove potrebe za vitaminima i mineralnim materijama specifične. Žene u periodu trudnoće imaju potrebu za dvostruko većom količinom gvožđa, što se kroz redovnu ishranu ne može obezbjediti. Mlade mame su takođe prinuđene da unose povećane količine kalcijuma, jer za njim postoji povećana potreba radi zdravog razvoja kostiju i zuba. Za zdrav razvoj ploda takođe je potrebna optimalna suplementacija vitamina. To se posebno odnosi na folnu kiselinu koja pripada grupi vitamina B, a koja igra istaknutu ulogu u razvoju placenta (posteljice) i oplođenog jajašca. Folna kiselina ima moć da štiti od izvjesnih poremećaja u razvoju ploda, kao što je, na primjer, rascjep kičme (spina biffida). Važan je i povećan unos vitamina C, jer je on neophodan za adekvatno funkcionisanje nervnog sistema, izgradnju kostiju, hrskavica i kolagena i za enzimske procese.

Privlačna budućnost.

MULTIVITAMIN ZA TRUDNICE I DOJILJE
Za trudnice, mlade majke, čak i za one koji se pripremaju za trudnoću, veoma je važno osigurati zadovoljenje povećane potrebe za vitaminima i mineralima. U tom smislu, New Life
preparat može da bude od koristi. željezo, vitamin C, vitamini B, kalcij i magnezij su esencijalni za formiranje krvi embriona, zdrav razvoj imunog sistema, kostiju i nervnog sistema, a veoma su važni i za dobrobit majčinog organizma. Osim toga, folna kiselina učestvuje u razvoju majčinih tkiva, održavanju normalnih psihičkih uvjeta tokom trudnoće i od vitalne je važnosti za razvoj nervnog sistema embriona.

Kome preporučujemo?
• Osobama koje planiraju trudnoću.
• Trudnicama i dojiljama.

Da li ste znali da odgovarajući unos folne kise - line smanjuje rizik od poremećaja neuralne tube embriona?

Simptomi nedostatka folne kiseline uključuju:
sklonost zamoru, anemiju, oslabljen nervni sistem, tegobe u proizvodnji krvi i psihološke probleme.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content