New Life - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

New Life

New Life
Samo za žene
120 tableta

Multivitamin za trudnice
Količina na zalihama: 34
44.00 KMVitamini i minerali za žene

Energija za muškarce
promocija popust 25% >>
strijela

vitamini za trudnice

Multivitamin za trudnice

Multivitaminski preparat. Njegov sastav je razvijen u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja za vitaminima, oligoelementima i mineralnim materijama.


Kome se preporučuje?

Potrebe trudnica i dojilja za hranljivim sastojcima razlikuju se od uobičajenih, pa zato su i njihove potrebe za vitaminima i mineralnim materijama specifične. Žene u periodu trudnoće imaju potrebu za dvostruko većom količinom gvožđa, što se kroz redovnu ishranu ne može obezbjediti. Mlade mame su takođe prinuđene da unose povećane količine kalcijuma, jer za njim postoji povećana potreba radi zdravog razvoja kostiju i zuba. Za zdrav razvoj ploda takođe je potrebna optimalna suplementacija vitamina. To se posebno odnosi na folnu kiselinu koja pripada grupi vitamina B, a koja igra istaknutu ulogu u razvoju placenta (posteljice) i oplođenog jajašca. Folna kiselina ima moć da štiti od izvjesnih poremećaja u razvoju ploda, kao što je, na primjer, rascjep kičme (spina biffida). Važan je i povećan unos vitamina C, jer je on neophodan za adekvatno funkcionisanje nervnog sistema, izgradnju kostiju, hrskavica i kolagena i za enzimske procese.

Privlačna budućnost.


MULTIVITAMIN ZA TRUDNICE I DOJILJE
Za trudnice, mlade majke, čak i za one koji se pripremaju za trudnoću, veoma je važno osigurati zadovoljenje povećane potrebe za vitaminima i mineralima. U tom smislu, New Life preparat može da bude od koristi. željezo, vitamin C, vitamini B, kalcij i magnezij su esencijalni za formiranje krvi embriona, zdrav razvoj imunog sistema, kostiju i nervnog sistema, a veoma su važni i za dobrobit majčinog organizma. Osim toga, folna kiselina učestvuje u razvoju majčinih tkiva, održavanju normalnih psihičkih uvjeta tokom trudnoće i od vitalne je važnosti za razvoj nervnog sistema embriona.

Kome preporučujemo?
• Osobama koje planiraju trudnoću.
• Trudnicama i dojiljama.

Da li ste znali da odgovarajući unos folne kise - line smanjuje rizik od poremećaja neuralne tube embriona?

Simptomi nedostatka folne kiseline uključuju:
sklonost zamoru, anemiju, oslabljen nervni sistem, tegobe u proizvodnji krvi i psihološke probleme.
120 tableta

Upotreba
2 puta po 2 tablete dnevno, u toku jela.

Aktivni sastojciAKTIVNI SASTOJCI
New Life aktivni sastav/tableta:
Vitamin E 7.50 I.U.
Vitamin D 3400 I.U.
Vitamin B 21.00 mg
Vitamin B 61.0 mg
Vitamin B 121.0 mcg
Folna kiselina 400.0 mcg
Holin 10.0 mg
Kalcij 325.0 mg
Cink 8.0 mg
Željezo 4.0 mg
Jod 75.0 mcg
Beta karoten 4167.01.U
Vitamin C 60.00 mg
Vitamin B 10.80 mg
Niacinamid 9.00 mg
Pantotenska kiselina 4.0 mg
Biotin 60.0 mcg
PABA 1.0 mg
Inositol 10.0 mg
Magnezij 112.5 mg
Mangan 1.0 mg
Bakar 1.0 mg
Hrom 25.0 mcg
Ne prekoračujte preporučenu količinu za potrošnju tokom dana. Dodaci ishrani ne mogu se koristiti kao zamena (zamena) za raznovrsnu ishranu. Uravnotežen način ishrane i zdrav način života su važni za funkcionisanje organizma. Nemojte koristiti proizvod ako vanjska zaštitna folija nedostaje ili je oštećena.

Kontraindikacije: Preosetljivost na bilo koji sastojak.

Upozorenje: Osobe sa sklonošću alergijama, uzimanjem lekova, zdravstvenim problemima, trudnicama, dojiljama, ako je lekar preporučio upotrebu lekova ili drugih multivitamina, konsultujte lekara pre upotrebe preparata.

Uvjeti skladištenja: proizvod treba skladištiti zatvoreno, na suhom i hladnom mjestu. Dodaci ishrani trebaju se skladištiti na način koji je nedostupan maloj djeci.
Poboljšana formula New Life-a je dvostruko više folne kiseline i dodatnog sadržaja vitamina D za još bolju zaštitu svake majke i više! Multivitaminski sastav New Life je takođe odličan izvor aktivnih sastojaka za poboljšanje performansi muškog tela.

Kako sve više istraživanja pokazuje, način života ima ogroman uticaj na našu plodnost. Dobro izbalansirana ishrana, i žene i muškarci, bogate specifičnim hranljivim sastojcima od posebnog značaja za očuvanje plodnosti, mogu da obezbede dobro zdravlje i pravilno funkcionisanje reproduktivnih organa.

U životu većine žena dolazi period kada se potreba za hranjivim tvarima povećava. Tokom trudnoće i dojenja, optimalno snabdevanje vitaminima i mineralima postaje izuzetno važno - ne samo zbog zdravstvenog stanja majke, već i zbog pravilnog razvoja deteta.
Na primjer, u drugom tromjesečju trudnoće, zbog intenzivnog procesa stvaranja krvi, potreba za željezom se povećava.
Istovremeno raste i potražnja za vitaminom C, koja je odgovorna ne samo za pravilno funkcionisanje imunog sistema, već i za apsorpciju gvožđa. Potražnja za B vitaminima u prosjeku raste za 25-30%.

Važnu ulogu igraju Folna kiselina, koja je neophodna za rast tkiva majke tokom trudnoće, pomaže u pravilnoj sintezi aminokiselina i proizvodnji krvi, učestvuje u podeli ćelija. Ženama koje očekuju da dijete dođe na svijet također je potreban kalcij, jer je to potrebno, između ostalog za pravilan razvoj kostiju, vitamin D - pomaže u pravilnoj upotrebi kalcija i fosfora ili magnezijuma, koji igra važnu ulogu u podjeli stanica, podržavajući održavanje ravnoteže elektrolita i blagotvoran učinak na nervni sistem.

Proizvod je takođe odličan izvor beta-karotena, vitamina E, C, cinka, mangana, bakra, joda, hroma i inozitola.

Koga posebno preporučujemo?
 • Žene planiraju da zatrudne.
 • Trudnice i dojilje (nakon medicinske konsultacije).

Da li znate da ... ne samo tokom trudnoće i dojenja, već i prije trudnoće, treba li pravilno nadopunjavati "trgovine" vitaminima i mineralima?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  New Life - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  strijela
  Garancija najniže cijene
  New Life
  Back to content