D drops - Trgovina CaliVita International

Go to content
D-drops
30ml

Upotreba:
3 kapi dnevno u napitku

D-drops aktivni sastav / 1 kapi
Vitamin D3 400 IU
D-DROPS PACK
D-DROPS PACK
VITAMIN D3 U KAPIMA
Prema nekim procjenama, nedostatak vitamina D pogađa70% populacije. Aktivni sastojak D-dropsa, vitamin D3izdvojili smo iz jetre bakalara i dodali prirodne ukuse.Doziranje je jednostavno i može da se radi dodavanjemD-dropsa u hranu ili pića. Tečni oblik može da pomognecijeloj porodici u snabdijevanju vitaminom D.

Kome poručujemo:
 • Osobama koje većinu vremena provode unutra
 • Osobama koje se bore sa viškom kilograma i imajupovišenu potrebu za itaminom D
 • Svima s ciljem očuvanja imunog sistema, pošto vitamin D doprinosi normalnom funkcionisanju imunogsistema
 • Onima koji cijene zdravlje svojih kostiju i zuba, imajućiu vidu da vitamin D doprinosi očuvanju zdravih kostijui zuba
 • Trudnim ženama, zbog pravilnog razvoja koštanogsistema embriona i zaštite majčinih kostiju, tokomdojenja s ciljem očuvanja odgovarajućih nivoa vitamina
 • Vegetarijancima
 • Osobama koje se bore sa alergijom na sunce

Vitamin D, povrh toga što je od esencijalnevažnosti za zdravlje kostiju, također ima i nekolikodrugih vitalnih svojstava. Većina ljudi neunosi dovoljno vitamina D, čak ni u ljetnjimmjesecima. Međutim, nedostatak ovog vitamina, prema nalazima novijih studija, između ostalogblokira adekvatno funkcionisanje imunogsistema, koje vitamin D kontroliše na nivougena. S jedne strane, ukoliko su nivoi vitamina Du krvi optimalni, odgovor imunog sistema naspoljne napade je jači. Naš otpor protiv infekcijaje dopunjen sa više odbrambenih „divizija” i štitinas na efikasniji način.S druge strane, nedostatak vitamina D ima velikuulogu u razvoju autoimunih oboljenja kojasve više i više ugrožavaju živote ljudi, i sve češćese pojavljuju u porodičnoj istoriji bolesti.Istovremeno, sa pojačavanjem reakcije imunogsistema na patogene, suzbija se napad na sopstvenatkiva. Studije su pokazale da je nastanakdijabetesa, reumatoidnog artritisa, multipleskleroze i lupusa uzrokovan deficijencijomvitamina D. Štaviše, redovno se pojavljuju studijekoje dokazuju izuzetnu efikasnost vitamina D i uslučaju ostalih autoimunih oboljenja. Potpomognite optimalno funkcionisanje Vašegimunog sistema odgovarajućim unosom vitaminaD!

Dugotrajni nedostatak vitamina D pojačava rizikod sljedećih pojava: slabe kosti, česte frakture, česte infekcije,respiratorne infekcije, sezonska depresija i slabostmišića, rak i autoimune bolesti.

Da li ste znali da prema nalazima nekih istraživanja 41% populacije je pogođeno nedovoljnim unosom vitamina D i to u našoj klimatskoj zoni, čak i tokom sunčanih mjeseci?*

Pažnja! Proizvod mora da se čuva daleko od direktnog svjetla!Ne primjenjuje se u stanjima koja podrazumijevaju visok nivokalcija u serumu (hiperkalcemija)! U slučaju kamena u bubregu,potražite savjet ljekara, kao i u slučaju aplikacije drugih preparatakoji sadrže vitamin D!
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content