Cell XC - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

Cell XC

Ostali proizvodi Calivita
180 kapsula

zaštita ćelija
Količina na zalihama: 14
71.00 KM
simbol borbe protiv raka

Cell XC se može uzimati za jačanje ili regeneraciju organizma

Proizvod sadrži esencijalne aminokiseline i vitamine
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Cell XC

zaštita ćelija

 • Sa izvanrednom profesionalnom pozadinom, CaliVita već više od 20 godina nudi svoje proizvode u skladu sa najvišim propisima o kvaliteti.
 • Uvijek težimo korištenju prirodnih osnovnih materijala porijeklom iz najboljih izvora.
 • Nudimo 100% garanciju kvaliteta za naše proizvode.
 • Naši proizvodi podliježu strogom i višestrukom postupku ispitivanja kako bi se kontinuirano osiguravala izvrsna kvaliteta.
 • Velika većina naših dodataka prehrani proizvodi se u farmaceutskim uvjetima u SAD-u.
 • Proizvodi su proizvedeni prema principima GMP  a istovremeno se provode stalna kontrola i redovne revizije od strane FDA. Sarađujemo u bliskoj saradnji s lokalnim vlastima za izdavanje dozvola kako bismo osigurali da naši potrošači uvijek dobiju proizvode najvišeg kvaliteta.

Kome se preporučuje?

Cell XC je prirodna mješavina vitamina i aminokiselina, koja sadrži idealnu količinu aminokiselina, vitamina i drugih osnovnih elemenata u sastavu ćelija, što je sve od posebne važnosti za regeneraciju i jačanje tijela u slučajevima hroničnih bolesti, lošeg zdravlja, gubitka težina i loše opšte stanje. Cell XC može pomoći u prevenciji i liječenju abnormalne proliferacije ćelija, budući da je dodatak raznim terapijama, podržavajući tako jačanje tijela i poboljšavajući kvalitetu života.

Cell XC novo je ime proizvoda Culevit.

Preporučuje se u periodima nakon raznih bolesti, operacija i hroničnih bolesti. U slučaju karcinoma, kao dopunski tretman, uz saglasnost ljekara.

180 kapsula

Upotreba
3-5 x 2 kapsule dnevno

Aktivni sastojci7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  arrow

  Cell XC - Pregled proizvoda

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cijene
  Cell XC
  Back to content