Oregano Oil - Trgovina CaliVita International

Go to content

Oregano Oil

Oregano Oil
30 ml

Upotreba:
Upotreba: Preporučena unutrašnja upotreba: kao dijetetski suplement uzimati 4 kapi (približno 0.17 ml) 3 puta dnevno, sa malom količinom vode; preporučena spoljna upotreba: slobodno nanositi do 3 puta dnevno

Oregano Oil aktivni sastav/ (0,12 ml) cca 4 kapi:
Ekstrakt lista origana 13 mg
(u maslinovom ulju kao osnovi)
ULJE ORIGANA
Aktivni sastojci ulja origana uključuju i flavonoide koji su poznati po svojim odličnim antioksidantnim efektima, kao i nekoliko korisnih isparljivih ulja. Jedno od tih je karvakrol, koji ima jako antimikrobno djelovanje i zbog toga ima sposobnost da uništi ili spriječi razmnožavanje bakterija i gljivica.

Kome preporučujemo?
 • Inhalaciju, u slučaju prehlade ili blagih upala gornjih disajnih puteva
 • Mućkanje u ustima, u slučaju oralne infekcije
 • Interno, u slučaju problema sa varenjem
 • Kao antioksidant, s ciljem neutralizacije slobodnih radikala koji nastaju kao proizvod ćelijskog metabolizma
 • Eksterno, s ciljem tretmana pjega, ujeda insekata i modrica, kao i u prevenciji gljivičnih infekcija.

Da li ste znali da, je origano poznat kao supresant za kašalj još u drevnom Egiptu, a stari Grci su ga koristili u tretmanu povreda? U Srednjem vijeku, origano se koristio za zaštitu od fermentacije i truljenja.

Pažnja! Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama! Pazite da ovaj proizvod ne dospije u dodir sa očima ili mukoznim membranama!
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content