Vein Protex - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

Vein Protex

Vein Protex
Ostali proizvodi Calivita
60 kapsula

Očuvanje zdravlja vena
Količina na zalihama: 47
72.50 KM
umorne nogeBrzo olakšanje za noge!

Svakog dana se bavimo neprijatnim faktorima koji negativno utiču na zdravlje nogu. Da li postoji neko ko nikada nije osetio "tromost" nogu ili natečenih nogu na kraju dugog dana? Vein ProteX nudi prirodno rješenje za ove probleme.
promocija popust 25% >>
prirodom protiv alergija - ne zaboravite na Vein Protex

Očuvanje zdravlja vena

Očuvanje zdravlja vena

1
Vein ProteX                               60 tableta
Uslijed dugog stajanja ili sjedenja kod mnogih se javlja osjećaj težine, napetosti ili bola.Mnogima je svakodnevno višečasovno stajanje ili sjedenje (npr. prosvjetni radnici, frizeri, hirurzi, radnici u
kancelarijama i sl.) sastavni dio posla. Preparat Vein ProteX može pomoći kod ovakvih slučajeva i specijalno je formulisan za očuvanje zdravlja vena.Veliki dio svog života provodimo na noga- ma i zbog toga bi trebalo da posvetimo posebnu pažnju svojim nogama. Nije samo čisto pitanje
estetskog izgleda, već dugotrajano naprezanje nogu može izazvati značajan zamor nogu, čiji su prvi znaci oticanje, bol i osjećaj težine u nogama.
Tegobe mogu biti i teže ukoliko je prisutna i gojaznost, nošenje neudobne obuće(moderna obuća).Nismo svjesni koliko  je težak posao
koji naše vene svakodnevno obavljaju.Vene pumpaju krv iz koje je potrošen kisik i to protiv gravitacije da bi došla do srca. Dnevna količina
te krvi dostiže čak i 7000 litara.Za zdravlje svojih vena možemo učiniti nekoliko praktičnih stvari čija se primjena karakteriše kao spoljašnja
(tuširanje hladnom vodom, masiranje,podizanje na jastuke), i ove stvari primjenjujemo tek kada već osjećamo neke od navedenih tegoba. Primjena ovih metoda nije sporna, ali treba da razmišljamo i o prevenciji. Aktivni sastojci VeinProteXa potpomažu održanje zdravlja I zdravog funkcionisanja vena.koji naše vene svakodnevno obavljaju.Vene pumpaju krv iz koje je potrošen kisik i to protiv gravitacije da bi došla do srca. Dnevna količina koji naše vene svakodnevno obavljaju.Vene pumpaju krv iz koje je potrošen kisik i to protiv gravitacije da bi došla do srca.Dnevna količina te krvi dostiže čak i 7000 litara.


Kome se preporučuje?

.Za zdravlje svojih vena možemo učiniti nekoliko praktičnih stvari čija se primjena karakteriše kao spoljašnja (tuširanje hladnom vodom,masiranje, podi- zanje na jastuke), i ove stvari primjenjujemo tek kada već osjećamo neke od navedenih tegoba. Primjena ovih metoda nije sporna, ali treba da razmišljamo i o prevenciji. Aktivni sastojci VeinProteXa potpomažu održanje zdravlja I zdravog funkcionisanjavena.nekoliko prakticnih stvari čija se primjena karakteriše kao spoljašnja(tuširanje hladnom vodom, masiranje, podiza nje na jastuke), i ove stvari primjenjujemo tek kada već osjećamo neke od navedenih tegoba. Primjena ovih metoda nije sporna, ali treba da razmišljamo I o preve- nciji.Aktivni sastojci VeinProteXa potpomažu održanje zdravlja I zdravog funkcionisanja vena,imaju snazno
antioksidativno djelovanje..Hesperidinski kompleks i C
vitamin imaju antioksidativno djelovanje. C vitamin po- red drugih odličnih stvojstava također ima važnu ulogu  u održanju normalne strukture krvnih sudova.Pored na- vedenih sastojaka tu su još ekstrakti đumbiraIkurkume
-------------------------------------------------------------------------
Vein ProteX, Aktivni sastav/tableta:
----------------------------------------------------------------
Vitamin C                                                     250 mg
MSM (methyl-sulfonil-methane)               150 mg
Oligomjerni Proantocianidinski Kompleks
(ekstrakt sjemena grožđa)                        100 mg
Ekstrakt đumbira (st. 40% gingerol)        66.6 mg
Kurkuma (st. 95% kurkumin)                      50 mg
Hesperidinski kompleks                             15 mg

Upotreba   1-2 tablete prije jela

PAŽNJA!
Preparat ne može zamijeniti medicinsku terapiju ni konsultacije sa ljekarom. U slučaju venskih
oboljenja potražite pomoć specijaliste!Prije upo- trebe preparata za vrijeme trudnoće ili dojenja konsultujte svog ljekara! Za najbolje rezultate savjetuje se primjena tokom tri mjeseca.

60 kapsula

Upotreba
1 kapsula dnevno

Aktivni sastojciAKTIVNI SASTOJCI
Vein ProteX aktivni sastav/tableta:
Vitamin C 250 mg
Methyl-Sulfonyl-Methane (MSM) 150 mg
Oligomerni Proantocianidinski Kompleks
100 mg
(Ektrakt sjemena grožđa)
Ekstrakt đumbira (st. 40% gingerols) 66,6 mg
Kurkuma (std. 95% curcuminoids) 50 mg
Hesperidinski kompleks 15 mg
PAŽNJA!
Preparat ne može zamijeniti medicinsku terapiju ni konsultacije sa ljekarom. U slučaju venskih oboljenja potražite pomoć specijaliste!Prije upo- trebe preparata za vrijeme trudnoće ili dojenja konsultujte svog ljekara! Za najbolje rezultate savjetuje se primjena tokom tri mjeseca.
Antioksidanti igraju važnu ulogu u zaštiti krvnih sudova, jer su ateroskleroza i druge vaskularne bolesti često posljedica štetnog djelovanja slobodnih radikala. Vein ProteX je proizvod baziran na antioksidantima sa aktivnim sastojcima koji jačaju i štite krvne sudove. U odnosu na slobodne radikale, aktivni sastojci iz ekstrakta sjemenki grožđa, dopunjeni kompleksom hesperidina, vode se zajedno. S druge strane, poznato je da đumbir i kurkuma u narodnoj medicini podstiču cirkulaciju krvi.

Kome preporučujemo?
 • Svakom ko radi puno vremena tokom vremena.
 • Osobe sa vaskularnim bolestima i normalna struktura sudova.
 • Ljudi sa prekomernom težinom.

Da li ste znali da
Znate li naporan rad koji vaš brod obavlja svaki dan? Skoro stalno pumpa krv sa malo kiseonika prema gore u pravcu srca, bez obzira na gravitaciju. Dnevna cirkulacija krvi u krvnim sudovima može dostići i do 7000 litara.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Vein Protex - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  Garancija najniže cijene
  Vein Protex
  Back to content