Beauty formula - Trgovina CaliVita International

Go to content

Beauty formula

Beauty formula
90 tableta

Upotreba:
1 tableta dnevno

Beauty Formula aktivni sastav/tableta:
Vitamin A 2500 IU
Vitamin C 30 mg
Vitamin B2 5 mg
Niacin 30 mg
Vitamin B6 10 mg
Vitamin B12 10 mcg
Holine 30 mg
Silicij 40 mg
Cink 10 mg
Bakar 2 mg
Jod 50 mcg
Kolagen 100 mg
L-Methionin 100 mg
L-Cisteine 77 mg
Ekstrakt rastavića (std. 6% silicon) 90 mg
Ekstrakt bio koprive (4:1) 40 mg
Vitamini za lepotu
Beauty Formula je kompleksan proizvod koji sadrži vitamine, minerale, aminokiseline, kolagen i ljekovitog bilja, čiji aktivni sastojci mogu pomoći u očuvanju zdrave strukture kose, kože i noktiju.

Radiant kožu, jake nokte, sjajnu kosu? Uz pomoć kompozicije up-to-date of Beauty Formula svi oni mogu biti još lakše postići.

Jedan od glavnih sastojaka formule je silicij, koji se može naći u tijelu prvenstveno u vezivnom i podršku tkiva. To pomaže da koža fleksibilan, čini otporan prilikom donošenja slabi, krhki kosa jaka i sjajna nokte. Silicon je prisutan u svom prirodnom obliku u formuli i kao glavni aktivni sastojak jednog biljnih komponenti (drvo konjskog repa).

Metionin i cistein se tzv sulfureous amino kiseline, koje čine komponente kolagenih vlakana kože, a samim tim i može promovirati fleksibilnost kože, a takođe su neophodne da se izgradi keratin, što čini 95% strukture kose.

Osim toga, Beauty Formula sadrži vitamine, minerale i bilje. Vitamini A, B2, B3 i C i jod, pored svojih mnogih drugih korisnih efekata, odgovorni su za očuvanje zdrave strukture kose, kože i noktiju. Vitamin B6 sudjeluje u metabolizmu proteina, dok je vitamin B12, između ostalog, je jedan od važnih učesnika energetskih procesa. Cink podržava ne samo imuni sistem, ali i zdravlje kože, dok bakar igra važnu ulogu u razvoju i očuvanju boje ili pigmentacije kože i kose. Kopriva je biljka koja se primjenjuje već dugo vremena za izradu kose prekrasna. Hrani sijalice kose i jača kosu. Formula sadrži i dodatni kolagena za zdrav i fleksibilan kože.

Sastojci Beauty Formula djeluje interno može završiti s proizvodima CaliVita kozmetika, redovnu upotrebu koja može učiniti vašu kosu još više blistav, a koža još svježe, čvrsto i mladalački.

PAŽNJA!
  • Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos.
  • Dodaci prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
  • Čuvati izvan dohvata male djece.

Ključne riječi:
Beauty Formula, Calivita, prekrasna kosa, nokti, zdrave kože.
Back to content