Beauty formula - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

Beauty formula

Beauty formula
Ostali proizvodi Calivita
60 tableta

Vitamini za lepotu
Količina na zalihama: 36
58.50 KM
Jedini takav jedinstveni set na tržištu.
Sveobuhvatan proizvod
za kosu, kožu i nokte
sa takvom kompozicijom naći ćete u njoj:
    • hijaluronska kiselina
    • Ekstrakt rastavića
    • kolagena
    • vitamin
    • minerala
promocija popust 25% >>
strijela

za kosu, kožu i nokte

Beauty Formula je kompleksan proizvod koji sadrži vitamine, minerale, aminokiseline, kolagen i ljekovitog bilja, čiji aktivni sastojci mogu pomoći u očuvanju zdrave strukture kose, kože i noktiju.

Radiant kožu, jake nokte, sjajnu kosu? Uz pomoć kompozicije up-to-date of Beauty Formula svi oni mogu biti još lakše postići.

Jedan od glavnih sastojaka formule je silicij, koji se može naći u tijelu prvenstveno u vezivnom i podršku tkiva. To pomaže da koža fleksibilan, čini otporan prilikom donošenja slabi, krhki kosa jaka i sjajna nokte. Silicon je prisutan u svom prirodnom obliku u formuli i kao glavni aktivni sastojak jednog biljnih komponenti (drvo konjskog repa).

Metionin i cistein se tzv sulfureous amino kiseline, koje čine komponente kolagenih vlakana kože, a samim tim i može promovirati fleksibilnost kože, a takođe su neophodne da se izgradi keratin, što čini 95% strukture kose.

Osim toga, Beauty Formula sadrži vitamine, minerale i bilje. Vitamini A, B2, B3 i C i jod, pored svojih mnogih drugih korisnih efekata, odgovorni su za očuvanje zdrave strukture kose, kože i noktiju. Vitamin B6 sudjeluje u metabolizmu proteina, dok je vitamin B12, između ostalog, je jedan od važnih učesnika energetskih procesa. Cink podržava ne samo imuni sistem, ali i zdravlje kože, dok bakar igra važnu ulogu u razvoju i očuvanju boje ili pigmentacije kože i kose. Kopriva je biljka koja se primjenjuje već dugo vremena za izradu kose prekrasna. Hrani sijalice kose i jača kosu. Formula sadrži i dodatni kolagena za zdrav i fleksibilan kože.

Sastojci Beauty Formula djeluje interno može završiti s proizvodima CaliVita kozmetika, redovnu upotrebu koja može učiniti vašu kosu još više blistav, a koža još svježe, čvrsto i mladalački.
60 tableta

Upotreba

Aktivni sastojciPAŽNJA!
 • Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos.
 • Dodaci prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
 • Čuvati izvan dohvata male djece.
Ključne riječi:
Beauty Formula, Calivita, prekrasna kosa, nokti, zdrave kože.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  Beauty formula - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  strijela
  Garancija najniže cijene
  Beauty formula
  Back to content