Beauty formula - Trgovina CaliVita International

Go to content

Beauty formula

Beauty formula
Ostali proizvodi Calivita
60 tableta

Vitamini za lepotu
na lageru
Jedini takav jedinstveni set na tržištu.
Sveobuhvatan proizvod
za kosu, kožu i nokte
sa takvom kompozicijom naći ćete u njoj:
    • hijaluronska kiselina
    • Ekstrakt rastavića
    • kolagena
    • vitamin
    • minerala
promocija popust 25% >>
strijela

za kosu, kožu i nokte

Beauty Formula je kompleksan proizvod koji sadrži vitamine, minerale, aminokiseline, kolagen i ljekovitog bilja, čiji aktivni sastojci mogu pomoći u očuvanju zdrave strukture kose, kože i noktiju.

Radiant kožu, jake nokte, sjajnu kosu? Uz pomoć kompozicije up-to-date of Beauty Formula svi oni mogu biti još lakše postići.

Jedan od glavnih sastojaka formule je silicij, koji se može naći u tijelu prvenstveno u vezivnom i podršku tkiva. To pomaže da koža fleksibilan, čini otporan prilikom donošenja slabi, krhki kosa jaka i sjajna nokte. Silicon je prisutan u svom prirodnom obliku u formuli i kao glavni aktivni sastojak jednog biljnih komponenti (drvo konjskog repa).

Metionin i cistein se tzv sulfureous amino kiseline, koje čine komponente kolagenih vlakana kože, a samim tim i može promovirati fleksibilnost kože, a takođe su neophodne da se izgradi keratin, što čini 95% strukture kose.

Osim toga, Beauty Formula sadrži vitamine, minerale i bilje. Vitamini A, B2, B3 i C i jod, pored svojih mnogih drugih korisnih efekata, odgovorni su za očuvanje zdrave strukture kose, kože i noktiju. Vitamin B6 sudjeluje u metabolizmu proteina, dok je vitamin B12, između ostalog, je jedan od važnih učesnika energetskih procesa. Cink podržava ne samo imuni sistem, ali i zdravlje kože, dok bakar igra važnu ulogu u razvoju i očuvanju boje ili pigmentacije kože i kose. Kopriva je biljka koja se primjenjuje već dugo vremena za izradu kose prekrasna. Hrani sijalice kose i jača kosu. Formula sadrži i dodatni kolagena za zdrav i fleksibilan kože.

Sastojci Beauty Formula djeluje interno može završiti s proizvodima CaliVita kozmetika, redovnu upotrebu koja može učiniti vašu kosu još više blistav, a koža još svježe, čvrsto i mladalački.
60 tableta

Upotreba:
1 kapsula dnevno

AKTIVNI SASTOJCI
Beauty Formula aktivni sastav/kapsula:

PAŽNJA!
 • Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos.
 • Dodaci prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
 • Čuvati izvan dohvata male djece.
Ključne riječi:
Beauty Formula, Calivita, prekrasna kosa, nokti, zdrave kože.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  Beauty formula - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  strijela
  Garancija najniže cijene
  Beauty formula
  Back to content