Bee Power - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

Bee Power

Bee Power
Za jačanje imuniteta
50 kapsula

Matična mliječ
Količina na zalihama: 8
25.50 KM
pčelara na ulMatična mliječ je prirodni proizvod koji:
 • to će povećati vaš imunitet
 • i jača telo

Koncentrisana matična mliječ će također biti od pomoći u slučaju:
 • astma
 • bolesti jetre
 • bolesti kože
promocija popust 25% >>
strijela

Matična mliječ

Matična mliječ

Preparat koji sadrži matičnu mliječ, izvanredna hranljiva materija bogata vitaminima, mineralnim materijama, bjelančevinama i aminokiselinama. Prirodni proizvod za suplementaciju ishrane. Preporučuje se svakome, bez obzira na uzrast i pol.


Kome se preporučuje?

Matičnu mliječ proizvode pčele iz svojih pljuvačnih žlijezda da bi hranile maticu. Ovaj izvanredni koncentrat hranljivih materija omogućuje da pčela matica živi preko pet godina, dok životni vijek pčele radilice traje 2-4 mjeseca. Matični mliječ takođe omogučuje da u periodu polaganja jaja matica u toku 24 sata položi čak 2000-3000 jaja. Matična mliječ sadrži vitamine B-kompleksa - od toga visoku koncentraciju vitamina B5 (pantotenska kiselina) i vitamin B6. On je jedini prirodni izvor acetil-holina. Sadrži i vitamine A, C, D i E, mineralne materije, enzime i 18 vrsta aminokiselina. Osvježava i daje zaista nov život organizmu, održava zdravlje koštanog sistema i zglobova i izvanredna je hranljiva materija koja osvježava i jača imuni sistem.

Vlast kraljice.

50 kapsula

Upotreba
Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 1 kapsula dnevno.

Aktivni sastojciAKTIVNI SASTOJCI
Bee Power aktivni sastav/kapsula:
Matična mliječ koncentrat (6% HDA) 50 mg
(ekvivalent dozi od 150 mg matične mliječi)

PAŽNJA!
 • Trebalo bi da se konsultuje sa lekar, prije nego što bilo koji dodatak.
 • Suplementacija sa matičnom mliječi ili pčelinji polen se ne preporučuje za osobe sa polenske groznice ili bilo koje druge alergije. Ako alergijske reakcije razvija uzimajući bilo koji proizvod, odmah prestanite koristiti i obratite se lekaru.
 • Čuvati na hladnom, suhom mjestu.
 • Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos.
 • Dodaci prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
 • Čuvati izvan dohvata male djece.
Ako vjerujete u prirodnim rješenjima, matična mliječ ekstrakt je za vas. Pčele nahrani kraljica-pčela sa ovom nutrijenata koncentrat. Ova supstanca omogućava da živi onoliko dugo koliko 3-4 godina, dok je životni vijek radnika je samo 4-6 nedelja. Potrošnja matične mliječi koncentrat je korisno za ljude.

Pčele koriste polen i poseban sekreta iz žlijezda u glavi, za proizvodnju hranjivih bogat supstanca zove matična mliječ. Matična mliječ se dovodi sve larve u košnici pružiti nutritivnu podršku za brzi rast, ali isto tako se koristi za pokretanje morfologije koji pretvara običan larva u matica. Ako je larva dobije matična mliječ isključivo iz vremena rasplodnih, i u velikim količinama, to postaje matica. Za razliku od pčela koje žive, u prosjeku, četiri do šest tjedana, a matica može živjeti za tri do pet godina, a za to vrijeme proizvesti stotine hiljada jaja. A dokaz izuzetnog ishranu matica prima je činjenica da je u samo jednom danu, ona može da polaže više od svoje tjelesne težine u jajima.

Matična mliječ sadrži mnoge supstance koje su korisne za ljudsko zdravlje. Bogata je kvalitetnih proteina, koji sadrži svih 18 aminokiselina. Sadrži i jednostavan ugljikohidrata, vitamina B-kompleksa, minerala u tragovima i enzima, i pomaže održavanju zdravog imunološkog sistema sa antibioticima komponenti. Također je izvor acetilkolina, što je ključni spoj u pravilnom funkcionisanju centralnog nervnog sistema.
Gustoću hranjivih tvari u matične mliječi podrška pomoć optimalno zdravlje i vitalnost, te je pogodan za one koji žele da prate prirodnu ishranu.

Ključne riječi: Bee Power, Calivita, astme, frakture, zglobova, kože, imunitet, apetit
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  Bee Power - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  strijela
  Garancija najniže cijene
  Bee Power
  Back to content