Green Care - Trgovina CaliVita International

Go to content

Green Care

Green Care
240 tableta

Upotreba:
Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 4-8 tableta dnevno.

Evening Primrose Oil aktivni sastav/kapsula:
Ulje žutog noćurka 500 mg
standardizovano na: 73% cis-linoleinske kiseline (365 mg)
99% gamma-linoleinske kiseline (45 mg)
Alkalizator
Tablete koje sadrže samljeveno lišće lucerke i magnezijum karbonat. Vrsta djeteline bogata vitaminima i mineralnim materijama, koja povoljno utiče na varenje i na prirodan način reguliše funkcije organizma.

PREPARAT ZA ALKALIZACIJU

Alfalfa kao osnovni materijal od kojeg je sačinjen preparat Green Care je odličan za detoksifikaciju i alkalizaciju, zahvaljujući visokom sadržaju hlorofila. Alfalfa je pravi magacin nutrijenata: sadrži nekoliko vitamina (C, D, E, K, B), beta-karotin, minerale (kalcij, željezo, kalij, fosfor) i esencijalne aminokiseline, a to su sve supstance koje potpomažu zdrave fiziološke procese u tijelu.

Narodna medicina odavno koristi lucerku (Medicago sativa) zbog njenog svestranog dejstva. Njen list je bogat vitaminima (beta-karotin, vitamini B, C, D, E, K i U) i mineralnim materijama (kalijum, gvožđe, kalcijum i fosfor). Uspješno se može koristiti u slučaju smetnji u varenju - na primjer, kod nadutosti i slabog apetita. Prirodni je diuretik. Uspješno neutralizuje želudačnu kiselinu i zbog toga se koristi u terapiji čira. Pomaže koagulaciju krvi, a može i da smanji gubitak krvi u slučaju prekomjernog menstrualnog odliva. Blagotvorno djeluje i u slučaju čestih krvarenja iz nosa. Naročito se preporučuje starijim osobama, jer jača imunitet i usporava degenerativne procese koji prate starenje. Povećava fizički kapacitet i vitalnost i obezbjeđuje dobar san.

Nije samo hrana.

Kome preporučujemo?
 • U slučaju visokog nivoa holesterola
 • Za ojačanje imunog sistema
 • Za detoksikaciju i alkalizaciju
 • Za suplementaciju tretmana protiv artritisa i reumatskih bolova
 • Za osobe u poodmaklim godinama za povećanje fizičkih performansi i vitalne snage, kao i za bolji san
 • U slučaju učestale konstipacije (zatvora).

Da li ste znali da, česta krvarenja iz nosa mogu da budu pokazatelj deficijencije vitamina K? Alfalfa je jedan od zdravih izvora vitamina K.

Pažnja! Nakon kontinuirane upotrebe tokom tri mjeseca napraviti pauzu u trajanju od mjesec dana! Osobe koje uzimaju antikoagulantne lijekove treba da se posavjetuju sa svojim
ljekarom prije upotrebe ovog proizvoda koji sadrži vitamin K!

*http://www.vitalitas.hu/?ctype=3&todo=bet&id=5&showbet=665
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content