Shark Aid - Trgovina CaliVita International

Go to content
Shark Aid
90 tableta

Upotreba:
Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 3 puta 2 tablete dnevno, pola sata pre obroka.

Shark Aid aktivni sastav/tableta:
Osušena ajkulina hrskavica 750 mg
Ajkulina hrskavica
Samljevena čista ajkulina hrskavica sa bjelačevinama i ugljenim hidratima, u interesu efikasnog funkcionisanja imunog sistema.

Ajkule žive na Zemlji već 400 miliona godina u nepromenjenom obliku. Spadaju u živa bića sa najprostijom građom, evolucija ih nije doticala, a njihov organizam je podređen opstanku u svakom pogledu. Njihov imuni sistem je snažan i efikasan. Rane im brzo zarastaju i skoro nikad ne dobijaju infekciju. 99 procenata riba mogu da obole od raka, ali organizam ajkula se uvek odupire tumorskim oboljenjima. Tokom ispitivanja na Tehnološkom institutu Masačusetsa (Massachusetts Institute of Technology - MIT) istraživači su došli do sledećeg zaključka: u telu ajkule nema ni jedne kosti, postoje samo hrskavice. Ajkulina hrskavica sadrži belančevine koje sprečavaju razvoj mreže krvnih sudova (angiogenezu) koji snadbjevaju tumore hranljivim materijama i na taj način sprečavaju rast tumora. Ugljeni hidrati koji se nalaze u ajkulinoj hrskavici imaju imunoregulativno i antiinflamatorno dejstvo.

Vječnost.

AJKULINA HRSKAVICA
Shark Aid je dijetetski suplement koji sadrži hrskavicu ajkule, koja efikasno potpomaže zdravo funkcionisanje zglobova. Ajkulina hrskavica je bogata supstancama koje imaju te osobine i koje se također nalaze među komponentama ljudske hrskavice, kao što su hondroitin sulfat, poznat između ostalog i po svom antiinflamatornom efektu.

Kome preporučujemo?
• Sportistima i onima koji se bave napornim fizičkim radom, s ciljem otklanjanja štetnih efekata ekstremnog napora na njihovu hrskavicu,
• Starijim ljudima s ciljem potpomaganja zdravog funkcionisanja hrskavice i odgovarajuće hondrifikacije,
• U svrhu suplementacije tretmana reumatoidnog artritisa.

Da li ste znali da ajkule u svom tijelu nemaju kosti, već samo hrskavicu?

Pažnja! Usljed inhibitivnog djelovanja na stvaranje novih krvnih sudova, ajkulina hrskavica ne smije da se koristi tokom trudnoće, prije i poslije operacije i hirurških intervencija. U slučaju alergije na ribu i školjke, ne konzumirati ovaj proizvod! U slučaju kardiovaskularnih oboljenja, posavjetujte se sa svojim ljekarom prije upotrebe ovog proizvoda.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content