Cholestone - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

Cholestone

Cholestone
Ostali proizvodi Calivita
90 tableta

Za smanjenje holesterola
Količina na zalihama: 36
47.00 KM
zdravo srceČuvajte srce i holesterol

Aktivni sastojci proizvoda Cholestone značajno podržavaju održavanje normalnih nivoa holesterola i pozitivno utiču na pravilno funkcionisanje vašeg srca
promocija popust 25% >>
strijela
Calivita Cholestone

Za smanjenje holesterola

Za smanjenje holesterola

Kompleksni preparat koji snižava nivo holesterola na prirodan način.


Holesterol spada u lipide, koje je naš organizam sposoban da proizvede i koji su mu u izvjesnoj mjeri potrebni. Međutim, previsok nivo holesterola je faktor rizika po zdravlje. Sniženjem nivoa holesterola za 1-2 jedinice možemo da smanjimo rizik nastanka kardiovaskularnih oboljenja za najmanje 10%. Sniženje nivoa holesterola može se, pored upražnjavanja odgovarajućih tjelesnih aktivnosti i ishrane, najbolje postići unošenjem omega-3 masnih kiselina, koje spadaju u nezasićene masne kiseline. Njihov najbogatiji prirodni izvor je laneno ulje. Bijeli luk odlično pomaže kardiovaskularnom sistemu, a lecitin i hrom blagotvorno utiču na metabolizam masti, dok vitamini C i E djeluju kao antioksidanti.

Olakšanje za srce.


Cholestone je dijetetski suplement dizajniran kao pomoć u održavanju nivoa holesterola. Njegovi prirodni aktivni sastav uključuju i laneno ulje koje doprinosi održavanju normalnih nivoa holesterola pomoću visokog sadržaja Omega-3 masnih kiselina, kao i jabučni pektin koji daje iste efekte zahvaljući vlaknima koje sadrži. Bijeli luk može blagotvorno da utiče na nivo masti u krvi, dok lecitin igra važnu ulogu u metabolizmu masti.

Kome preporučujemo?
 • Osobama koje se bore sa povišenim holesterolom i/ili trigliceridima
 • Kao preventivno sredstvo, onima koji u svojoj porodičnoj istoriji imaju pojavu povišenog holesterola i triglicerida ili onima koji pate od poremećaja metabolizma ugljenih hidrata
 • S ciljem prevencije ateroskleroze
 • Ukoliko je način ishrane bogat mastima i ugljenim hidratima

Da li ste znali da su pored raka, kardiovaskularna oboljenja jedan od glavnih uzroka smrti u razvijenim zemljama, iako u većini slučajeva to može da se izbjegne?
90 tableta

Upotreba
Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 3 puta po 1 tabletu dnevno, poslije obroka.

Aktivni sastojciAKTIVNI SASTOJCI
Cholestone aktivni sastav/tableta:
Ulje lanenih sjemenki 200 mg
Pektin jabuke 200 mg
Bijeli luk 100 mg
Vitamin C 60 mg
Vitamin E 10 mg
Hrom 50 mcg
Lecitin 100 mg
Ne prekoračujte preporučenu količinu za potrošnju tokom dana. Dodaci ishrani ne mogu se koristiti kao zamena (zamena) za raznovrsnu ishranu. Uravnotežen način ishrane i zdrav način života su važni za funkcionisanje organizma. Nemojte koristiti proizvod ako vanjska zaštitna folija nedostaje ili je oštećena.

Kontraindikacije: Preosetljivost na sastojke preparata. Hrom se ne preporučuje trudnicama koje su dojilje.

Upozorenje: Osobe sa sklonošću alergijama, uzimanjem lekovitih preparata, zdravstvenim problemima, ljudima pre operacije pre korišćenja preparata treba da se konsultuju sa lekarom.

Uvjeti skladištenja: proizvod treba skladištiti zatvoreno, na suhom i hladnom mjestu. Dodaci ishrani trebaju se skladištiti na način koji je nedostupan maloj djeci.
Koristeći pravilno izbalansiranu i raznovrsnu ishranu, aktivan način života i stalnu kontrolu našeg zdravlja, možemo učiniti mnogo dobrog za naše tijelo. Osim toga, suplementacija aktivnim sastojcima Cholestone, kao što je beli luk, može pomoći našem kardiovaskularnom sistemu.

Holesterol je jedna od supstanci koje proizvodi naše telo, što nam je potrebno u strogo određenim količinama. Ona je sastavni deo svake ćelije, takođe je sastavni deo mnogih hormona (uključujući i seks). U plazmi, holesterol je povezan sa proteinima u obliku lipoproteina:

• naziva se lipoprotein visoke gustine (HDL) "Dobar" holesterol, koji se usmjerava iz tkiva u jetru;

• lipoprotein niske gustine LDL i lipoprotein sa veoma niskom gustinom VLDL - znači tzv "Loš" holesterol, koji se obično nakuplja na zidovima krvnih sudova. LDL holesterol povećava taloženje masti u zidovima krvnih sudova, dok HDL blokira taj proces. Stoga, sa stanovišta našeg zdravlja, nije dovoljno pratiti ukupni nivo holesterola - pre svega, pažnju treba obratiti na proporcije između vrednosti "dobrog" i "lošeg" holesterola. Nivo holesterola u telu zavisi, između ostalog od genetske predispozicije, ali i drugih faktora - koje možemo kontrolisati. Uravnotežena ishrana, aktivan životni stil i adekvatna suplementacija pomoći će u održavanju normalnog nivoa holesterola.

Među aktivnim sastojcima Cholestone može se izdvojiti češnjak, koji pozitivno utiče na nivo lipida u krvi, podržava funkcionisanje srca i imunološkog sistema. Laneno ulje blagotvorno djeluje na srce. Hrom ima pozitivan efekat na metabolizam ugljenih hidrata, proteina i masti, kao i na vitamine C i E koji pomažu u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Proizvod sadrži i pektin iz jabuka, lecitin.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  Cholestone - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  strijela
  Garancija najniže cijene
  Cholestone
  Back to content