Cholestone - Trgovina CaliVita International

Go to content

Cholestone

Cholestone
90 tableta

Upotreba:
Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 3 puta po 1 tabletu dnevno, poslije obroka.

Cholestone aktivni sastav/tableta:
Ulje lanenih sjemenki 200 mg
Pektin jabuke 200 mg
Bijeli luk 100 mg
Vitamin C 60 mg
Vitamin E 10 mg
Hrom 50 mcg
Lecitin 100 mg
Za smanjenje holesterola
Kompleksni preparat koji snižava nivo holesterola na prirodan način.

Holesterol spada u lipide, koje je naš organizam sposoban da proizvede i koji su mu u izvjesnoj mjeri potrebni. Međutim, previsok nivo holesterola je faktor rizika po zdravlje. Sniženjem nivoa holesterola za 1-2 jedinice možemo da smanjimo rizik nastanka kardiovaskularnih oboljenja za najmanje 10%. Sniženje nivoa holesterola može se, pored upražnjavanja odgovarajućih tjelesnih aktivnosti i ishrane, najbolje postići unošenjem omega-3 masnih kiselina, koje spadaju u nezasićene masne kiseline. Njihov najbogatiji prirodni izvor je laneno ulje. Bijeli luk odlično pomaže kardiovaskularnom sistemu, a lecitin i hrom blagotvorno utiču na metabolizam masti, dok vitamini C i E djeluju kao antioksidanti.

Olakšanje za srce.

Cholestone je dijetetski suplement dizajniran kao pomoć u održavanju nivoa holesterola. Njegovi prirodni aktivni sastav uključuju i laneno ulje koje doprinosi održavanju normalnih nivoa holesterola pomoću visokog sadržaja Omega-3 masnih kiselina, kao i jabučni pektin koji daje iste efekte zahvaljući vlaknima koje sadrži. Bijeli luk može blagotvorno da utiče na nivo masti u krvi, dok lecitin igra važnu ulogu u metabolizmu masti.

Kome preporučujemo?
 • Osobama koje se bore sa povišenim holesterolom i/ili trigliceridima
 • Kao preventivno sredstvo, onima koji u svojoj porodičnoj istoriji imaju pojavu povišenog holesterola i triglicerida ili onima koji pate od poremećaja metabolizma ugljenih hidrata
 • S ciljem prevencije ateroskleroze
 • Ukoliko je način ishrane bogat mastima i ugljenim hidratima

Da li ste znali da su pored raka, kardiovaskularna oboljenja jedan od glavnih uzroka smrti u razvijenim zemljama, iako u većini slučajeva to može da se izbjegne?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content