Pro-STP - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

Pro-STP

Pro-STP
Samo za muškarce
60 tableta

Zaštita prostate
Količina na zalihama: 27
85.00 KM
stariji čovekPro-STP je proizvod kreiran posebno za muškarce. Njegov glavni sastojak je ekstrakt iz ploda testeraste palme, koji podržava ispravnu funkciju prostate. Selen podržava zaštitu ćelija, dok cink blagotvorno deluje na pravilno funkcionisanje genitalnih organa.
promocija popust 25% >>
strijela

Zaštita prostate

Zaštita prostate

Pro-STP je proizvod koji sadrži izvanredne ekstrakte i mineralne materije kojima se efikasno može liječiti uvećanje i zapaljenje prostate, isto tako je odličan preparat u post operativnom periodu. Takođe može da ima značajnu ulogu u prevenciji raka prostate.


Kome se preporučuje?

Ekstrakt iz ploda testeraste palme (Sabal serrulata, Serenoa repens). Većim brojem istraživanja potvrđeno je da testerasta palma može da pojača pražnjenje mokraće i da smanji učestalost noćnog mokrenja. Ona je širom Evrope prihvaćeno sredstvo za terapiju benignog uvećanja prostate.
Afrička patuljasta palma (afrička šljiva, Pygeum africanum). Njena kora se od XVIII veka koristi protiv tegoba u vezi sa prostatom. Ona pomaže u uspostavljanju hormonalne ravnoteže (odnos testosterona prema estrogenu) i u uspostavljanju uvećavanja prostate, a ispoljava i diuretsko dejstvo tako što olakšava protok mokraće kroz mokraćni kanal. Laneno seme (Lini semen). Sadrži 27 razlIičitih antikancerogenih materija, između ostalih vlakna, pektin, vitamin E (tokoferol) i sitosterol (dejstveni princip biljnog porekla sa dejstvom poput estrogena). Procjene pokazuju da je kod naroda koji žive na ishrani bogatoj lignanima manja incidenca raka dojke, debelog creva i prostate.
Velikolista kopriva (Urtica dioica). Lišće i koren koprive imaju sljedeća dejstva: diuretsko, adstringentno (skupljajuće), roborativno i antihemoragijsko (protiv krvarenja). Koristi se kod akutnih tegoba mokraćnih puteva, kamenca u bubrezima i bešici, zapaljenja bubrega i mokraćne bešike, kao i kod hormonskih poremećaja u menopauzi.
Likopen je jedan od članova porodice karotinoida, jak antioksidant, koji je nedavno dospio pod reflektor naučnog svijeta. Njegov najvažniji zadatak je BORBA PROTIV RAKA.
Bioperin. Jedno od jedinjenja ekstrakta iz crnog bibera, koje čini znatno efikasnijim iskorištavanje biljnih dejstvenih principa i oligoelemenata.
Selen je veoma snažan antioksidant, koji sprečava štetno dejstvo slobodnih radikala i ublažava zapaljenske procese. Muškarcima je ovaj oligoelement neophodan! On je neophadan za stvaranje spermatozoida.
Cink igra važnu ulogu u reprodukcionom sistemu muškaraca. Cink stimuliše sintezu muškog hormona testosterona koji pomaže ukrućivanje (erekciju), kao i ejakulaciju. Manjak cinka može igrati ulogu u nastanku eventualne neplodnosti u oba pola. Cink je eflkasan u prevenciji nastanka benignog uvećanja prostate. Dejstvo dva potonja oligoelementa je sinergička.

Pomoć muškarcima.


ZAŠTITA PROSTATE
Dobroćudno uvećanje prostate može da uzrokuje neprijatne simptome (često mokrenje tokom noći i u kasnijim fazama i u toku dana) kod starijih muškaraca, ali za to postoji efikasan tretman uz pomoć prirodnih sastojaka. Ekstrakt testeraste palme i svježe koprive može da ublaži simptome koje izaziva uvećanje prostate i upala. Kopriva je dobro poznata po svojim diuretičkim svojstvima i blagotvornom efektu na čišćenje organizma. Cink i selen nisu samo odlični antioksidanti već daju doprinos i pravilnom funkcionisanju muških polnih žlijezda.

Kome preporučujemo?
• Muškarcima koji se bore sa problemima u vezi sa prostatom, s ciljem ublažavanja simptoma,
• Muškarcima preko 40-te s ciljem pomoći i prevencije problema u vezi sa prostatom.

Da li ste znali da više od polovine muškaraca starosti od 51 do 60 godina pati od uvećanja prostate, a preko 90% onih starijih od 80 godina?*
*Prostate health: more than just prostate cancer, Linthicum, MD, September 15, 2008, American Urological Association
60 tableta

Upotreba
2 tablete dnevno ili kako ljekar preporuči.

Aktivni sastojciAKTIVNI SASTOJCI
Pro - STP aktivni sastav/tableta:
Ekstrakt iz ploda testeraste palme 300 mg
(std. 45% EFA & sterola)
Ekstrakt lista velikoliste koprive 150 mg
Laneno sjeme 150 mg
Fitosterol kompleks 100 mg
(40% beta sitosterol)
Bioperin 1 mg
Cink 15 mg
Selen 80 mcg
Likopin 2,5 mg
Pažnja! Proizvod je ekskluzivno namijenjen muškarcima. Ne preporučuje se djeci i ženama, posebno tokom trudnoće i dojenja! U slučaju uzimanja estrogenskih preparata ili medikamenata protiv epilepsije, potražite savjet ljekara prije upotrebe ovog proizvoda!
Pro-STP je bogatstvo do 8 sastojaka koji brinu o muževnosti.

Živimo u vremenima kada intimni problemi muškaraca ne treba da budu tabu. Zato je u našoj ponudi Pro-STP proizvod kreiran posebno za muškarce. Njegovi aktivni sastojci podržavaju pravilno funkcioniranje tijela. Prisustvo m.in. ekstrakt iz voćnog sabalnog dlana pomaže održavanju ispravnih funkcija muškog seksualnog sistema.

Prostata (prostata) je muški organ veličine kestena, koji se nalazi između bešike i rektuma. Povećana prostata može komprimirati uretru i mjehur, što otežava mokrenje.

Kako funkcionišu Pro-STP aktivni sastojci?

 • povoljno utiče na prostate i urinarni sistem, ograničiti stalnu potrebu za posjetima u WC-u (izvadak voća pileće palme, list koprive)
 • poboljšavaju kvalitet sperme, povoljno utiču na spermatogenezu (selen)
 • promovišu plodnost i održavaju normalnu razinu testosterona u krvi (cink)
 • podržavaju varenje i apsorpciju komponenti proizvoda (crni biber)
 • briga za odgovarajući nivo holesterola u krvi (biljni fitosteroli)
 • Proizvod je također bogatstvo sjemena lana i likopena.

Koga posebno preporučujemo Pro-STP?
Svi muškarci, posebno nakon 40 godina, brinu se o genitourinarnom sistemu.

Da li ste znali da ... hipertrofija prostate pogađa 20% muškaraca starijih od 45 godina, preko 50 godina starosti muškarci imaju 50% problema sa mokrenjem, a nakon 70% hipertrofije prostate ometa normalno funkcioniranje skoro 90% muškaraca?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  Pro-STP - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  strijela
  Garancija najniže cijene
  Pro-STP
  Back to content