Organic Noni - Trgovina CaliVita International

Go to content

Organic Noni

Organic Noni
946 ml

Upotreba:
2 supene kašike (30 ml) dnevno

Organic Noni aktivni sastav:
čvrste supstance organski uzgojenog ploda Noni
(Morinda citrifolia)
Organski Noni PAK
Sok organskog nonija
Morinda citrifolia (na polinezijskom jeziku: noni) je egzotičan plod, koji sadrži nekoliko supstanci od vitalne važnosti. Polinezijski noni i organski noni su kompleksni preparati, dizajnirani tako da imaju blagotvorno djelovanje na zdravlje, bogati su vitaminima, aminokiselinama i mineralima. Podstiču ćelijske funkcije i normalnu diobu ćelija, a redukuju i zapaljenske procese u tijelu. Doprinose detoksikacionoj funkciji jetre i imaju antibakterijsko, antivirusno i antifungalno djelovanje.

Plodovi organskog nonija koji dolaze sa ekološki kontrolisanih farmi začinjeni su organski uzgojenim malinama. Polinezijski noni dolazi iz nezagađene prirode, a organski noni dolazi sa farmi koje su klasifikovane kao organske.

Kome preporučujemo?
 • U cilju povećanja otpornosti organizma
 • U cilju postizanja uravnoteženog funkcionisanja tijela
 • U cilju povećanja i održavanja opštih nivoa energije
 • U cilju suplementacije procesa detoksikacije

ORGANSKI NONI DŽUS
Morinda citrifolia (na polinezijskom jeziku: noni) je egzotičan plod, koji sadrži nekoliko supstanci od vitalne važnosti. Polinezijski noni i organski noni su kompleksni preparati, dizajnirani tako da imaju blagotvorno djelovanje na zdravlje, bogati su vitaminima, aminokiselinama i mineralima. Podstiču ćelijske funkcije i normalnu diobu ćelija, a redukuju i zapaljenske procese u tijelu. Doprinose detoksifikacionoj funkciji jetre i imaju antibakterijsko,
antivirusno i antifungalno djelovanje.
Plodovi organskog nonija koji dolaze sa ekološki kontrolisanih farmi začinjeni su organski uzgojenim malinama. Polinezijski noni dolazi iz nezagađene prirode, a organski noni dolazi sa farmi koje su klasifikovane kao organske.

Da li ste znali da se primjenjuju ekstremno strogi kriteriji da bi se nešto klasifikovalo kao organski proizvod, a sama organska proizvodnja, osim što poboljšava kvalitet proizvoda, istovremeno u velikoj mjeri štiti zemlju na kojoj je proizvod uzgojen?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content