Digestive Enzymes - Trgovina CaliVita International

Go to content

Digestive Enzymes

Digestive Enzymes
100 tableta

Upotreba:
2 puta po 1 uz obrok

Digestive Enzymes aktivni sastav/tableta:
Pankreatin 75 mg
Pepsin 17,5 mg
Diastaza 10 mg
Papain 5 mg
Glutaminska kiselina 25 mg
Kurkuma 37,5 mg
Sjeme komorača 75 mg
Bromelain 12,5 mg
Proteaza 7,5 mg
Za poboljšanje varenja
Digestive Enzymes je moćan jer sadrži u sebi skoro cjelokupnu skalu prirodnih enzima varenja (pankreatin, pepsin, papain, proteaza i bromelain).. Zajedno, oni razlažu bjelančevine (meso) u sastavne materije to jest aminokiseline.Za razlaganje masti zadužena je lipaza, a za ugljene-hidrate diastaza (amilaza).
Osim toga, preparat sadrži ljekovite biljke kao sto su kurkuma i slatki koren koji potpomažu varenje, štite jetru i otklanjaju naduvenost, dok betain-hidrohlorid pomaže u nadoknadi želučane kiseline a glutaminska kiselina pročišćuje organizam.
Pankreatin: pankreatin u prirodnom stanju sadrži enzime varenja bjelančevina (proteaza), ugljenih hidrata (amilaza) i masti (lipaza).
Pepsin: Jedan od glavnih enzima u sistemu varenja, zadužen za razlaganje bjelančevina. Vrlo mu je specifičan mehanizam razlaganja veza izmedju grupa aminokiselina

Papain: Papain i kimopapain su enzimi koji potiču iz voća papaje i učestvuju u varenju bjelančevina.Dejstvo ispoljavaju u stomaku vareći meso.
Proteaza: proteaza je sa tačke gledista varenja mozda najteža hranljiva materija, odgovorna za rastvaranje bjelančevina, i time jedan od najbitnijih enzima varenja.
Bromelain: Bromelain je enzim varenja bjelančevina, lociran u korenu ananasa, koji takodje ucestvuje u varenju masti, tako da ima važnu ulogu prilikom mršavljenja.

Diastaza : Enzim rastvaranja škroba u toku procesa cvjetanja žitarica, posjeduje bitnu osobinu da pri velikoj tempereaturi pretvara škrob, u maltozu i dekstrin.

Kome preporučujemo?
 • Onima koji žele adekvatno da potpomognu svoj digestivni sistem
 • U slučaju nadutosti i čestog unosa hrane koja nadima
 • U slučaju problema u vezi sa varenjem
 • U slučaju disbioze

Da li ste znali da, efikasnost varenja opada tokom starenja? Ljudi sa krvnom grupom A često imaju taj problem, bez obzira na starost.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content