Paraprotex - Trgovina CaliVita International

Go to content

Paraprotex

Paraprotex
100 tableta

Upotreba:
Ukoliko ljekar drugačije ne odredi, 2 tablete dnevno.
Formula protiv parazita i gljivica

Antiparazitska i antifungalna formula

ParaProtex
je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco).

Kome preporučujemo?

  • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv bakterija, virusa, gljivica ili crevnih infekcija
  • Osobama koje žele da ojačaju svoj imuni sistem očuvanjem zdrave crevne flore
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama u cilju omogućavanja normalne funkcije creva
  • Osobama koje sprovode detoksikacionu dijetu
  • Osobama koje su na anti-kandida dijeti, u cilju suplementacije

ParaProteX Calivita - Pomoć protiv uljeza

Jeste li znali da možete susresti nekoliko miliona parazita svaki dan? Kako biste se zaštitili od njih? Pranjem ruku ili emitovanja sobu često? Mi smo skloni misliti da je ljudski imunološki sustav je oslabljen u zimi nego u druga doba godine ali treba imati na umu da je naše tijelo izloženo napadaju iz različitih bakterija, virusa i gljivica tijekom cijele godine. Iako postoje mikroorganizmi koji žive u simbiozi s nama postoje neke koje mogu biti definitivno štetni za naše zdravlje i stoga ima smisla da se zaštitimo protiv njih.

Lansiranje naše formule ParaProteX na tržištu prethodilo je dugotrajno istraživanje, i nije slučajno da je od njegovog razvoja je stalno bio jedan od najuspješnijih proizvoda naše firme.

Stvaranjem ParaProteX, naš neskrivenim cilj je bio da se pomogne zaštiti našeg tijela protiv tih parazita možemo doći u kontakt s na dnevnoj bazi.
Među aktivnim sastojcima postoje takve poznate komponente kao što su sjemena grejpa ulje, češnjak, orah, klinčić, dok je također dodao takve korisne biljke, koje se koriste u tradicionalnoj medicini uspješno hiljada godina duge, na primjer Rangoon Spora vožnja, miro, žutikovina kao i pau d'arco.
Neka nam ukratko pogledati kako ove sastojke pojedinačno doprinijeti uspjehu naše formule.
Rangoon creeper je biljka autohtone u Indiju, koja se koristi u narodnoj medicini, posebno u doba virusnih, a oni su se ljekovita paste iz svog lišća.

Karanfilić djeluje kao snažan antioksidans, dok je zajednička oraha zbog svog sadržaja joda može pomoći zaštitu od parazita. Osim toga, bivši jača želudac i u tradicionalnoj medicini koristi se i za unutrašnje čišćenje.

Naš drugi biljni sastojak, koji je ujedno i moćno sredstvo, je grejp sjeme, preciznije nafte, od kojih je jedna prednost je u tome što ne mogu oštetiti prijateljski bakterija.

Pau d'arco sadrži značajne količine vitamina i minerala. U narodnoj medicini se koristi uglavnom u doba virusnih i može pomoći u zaštiti tijela u gljivičnih sredinama.

Žutikovina ima pročišćavanje efekte koji mogu pomoći otpornost organizma na bakterijske sredinama. To jača imunološki sistem kao voće sadrži vitamin C, kao i različitih elemenata u tragovima i minerala.

Myrrh je bogata kalijumom, natrij, silicij, cink i hlora i može pomoći da se eliminiše otpadne materije iz organizma. Ona štiti i pomaže funkcioniranje jetre, i može ojačati našu probavni sistem.

Neki od najstarijih rukopisa odnose na upotrebu češnjaka od egipatskih vojnika da pomognu svoje zdravlje boravak u dobrom stanju. To je odličan izbor za pomoć očisti tijelo, kao što je antioksidans koji stimulira imunološki sustav i može pomoći u očuvanju našeg zdravlja u gljivičnih i bakterijskih okruženja. Neki od naših bake i deke prijavilo se uspješno kada su imali prehlade, zbog svog glavnog aktivnog sastojka, allicin, koja ima antibiotske efekte. Njegova potrošnja stimulira probavu i smanjuje obim holesterola pridržavanje na zidovima krvnih sudova.

Siguran sam da ste već vidjeli neke proizvode na tržištu koje su izgrađene na samo jedan od gore navedenih, poznatih sastojaka. Ali, zašto bi ih odabrati više od jednog proizvoda, gdje možete pronaći sve na jednom tabletu, u jedinstvenu kombinaciju?

Isprobajte naš proizvod ParaProteX što je prije moguće, i vidjet ćete da će naši dodatak prehrani postao stalni dio svog lek tretman.

UPOZORENJE!

Uzimajući formula ne može biti zamjena za medicinski pregledi i savjetovanja. Ako primijetite prisustvo crijevnih crva ili drugih parazita, potražite medicinsku pomoć.

Back to content