OxyMax - Trgovina CaliVita Bosna i Hercegovina

Go to content

OxyMax

Calivita Premium Organic
60 ml

Kapi kiseonika
Količina na zalihama: 99
119.00 KM
Kapi kiseonika
promocija popust 25% >>
strijela

Kapi kiseonika

Kapi kiseonika

Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdjevanje organizma kiseonikom. Sadrži 12 000 molekula kiseonika na milion dijelova. (Upoređenja radi: u vodovodnoj vodi je ova vrijednost 5-7, a u potoku 10-12.)


Kome se preporučuje?

Kao posljedica industrijalizacije i zagađenja životne sredine koju povlači za sobom, postepeno se smanjuje količina kiseonika u vazduhu, što znači da ljudski organizam nema zadovoljavajući izvor kiseonika. lstovremeno, civilizacijski procesi zahtijevaju sve više napora od organizma, pri čemu rastu potrebe za kiseonikom. Znači, dok s jedne strane imamo povećanje potrebe za kiseonikom, na drugoj strani izvori kiseonika su sve siromašniji. Stabilizovani kiseonik dopunjuje organizam energijom, popravlja fiziološke procese, razmjenu materija i krvotok, ublažava simptome disajnih poremećaja. Poboljšava apsorpciju vitamina, minerala, aminokiselina i ljekovitih biljaka u organizmu. Poboljšava kapacitet fizičkih aktivnosti i značajno povećava učinak sportista. Stabilizovani kiseonik nam je dostupan u obliku molekula, a u krvotok dospijeva preko digestivnog trakta. Karakteristike stabilizovanog kiseonika su: izuzetno je stabilan i u takvoj formi je postojan i više godina, a organizam ga veoma lako apsorbuje. Preparat stabilizovanog kiseonika uništava infektivne bakterije i parazite. Stoga je veoma dobra zaštita od bakterijskih, glivičnih, protozoalnih i virusnih infekcija.

Izvor života.


KISEONIK U KAPIMA
Bez odgovarajućeg snabdijevanja kiseonikom, naše tijelo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospijeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju tijelo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je zrak zagađen i u kojima je količina kiseonika u zraku smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za  kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada, OxyMax® može da bude od pomoći!

Kome i zašto preporučujemo?
 • Osobama koje žive u velikim gradovima i onima koji se bave sportskim aktivnostima
 • S ciljem podsticanja i povećanja snabdijevanja tijela kiseonikom
 • S ciljem poboljšanja metabolizma
 • S ciljem poboljšanja performansi u sportu
 • S ciljem povećanja energije i poboljšanja fizioloških procesa
 • S ciljem poboljšanja apsorpcije vitamina, minerala, aminokiselina i biljaka.

Da li ste znali da obično udišemo 5 do 8 litara zraka u minuti, što može da se poveća i do 50 – 60 litara tokom sportskih aktivnosti?
60 ml

Upotreba
Pomiješati 20 kapi OxyMax-a u 2,5 dcl tečnosti.

Aktivni sastojciAKTIVNI SASTOJCI
OxyMax® aktivni sastav:
Stabilizovani molekuli kiseonika u jedinjenju natrij hlorida koji se sastoji od oksida hlora, natrij karbonata i destilovane vode.
Pažnja! Posebnu pažnju obratiti na to da proizvod ne dođe u dodir sa očima! Ne upotrebljavati ga u nerazblaženom obliku! Neophodno je precizno se pridržavati uputstva za primjenu preparata!

Stabilizovani kiseonik


Bez kiseonika, ljudski život je nemoguć. Naše telo može da deluje na uravnotežen način samo ako ćelije dobiju dovoljno kiseonika. Ako iz nekog razloga ćelije dobiju manje kiseonika nego što je potrebno, procesi proizvodnje energije koji pružaju vitalne funkcije su korumpirani. OxyMax® može efikasno da pomogne snabdevanje kiseonikom u ćelijama.

Svi znamo da je kiseonik vitalan za život, i to je nezamjenjiv dio procesa kojim naše stanice proizvode energiju. Tipično, naše telo prima taj kiseonik kroz vazduh koji udišemo, ali povećanje emisije ugljen-dioksida i drugih oblika zagađenja može značiti da vazduh u gradovima može imati niži sadržaj kiseonika. OxyMax sadrži molekule visoko biološki korisnog stabilizovanog kiseonika, i ulazeći u krv kroz digestivni sistem, koji je dizajniran da pomogne nivo kisika u metabolizmu.

Pošto je snabdevanje kiseonikom u ćelijama potrebno za upotrebu hranljivih materija i proizvodnju energije, snabdevanje kiseonikom se može ojačati kako bi se pomoglo sportskim performansama i drugim oblicima fizičke aktivnosti. Kisik takođe pomaže u uklanjanju slobodnih radikala. Neki naučnici smatraju da je oštećenje ćelija izazvano slobodnim radikalima jedan od uzroka starenja.

Povećana zaliha kiseonika može pomoći u podržavanju imunološkog sistema, jer patogeni često mogu biti anaerobni. To znači da im je potrebno okruženje, bez kiseonika za opstanak i reprodukciju. Prisustvo kiseonika zapravo može ubiti takve mikrobe.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  OxyMax - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  strijela
  Garancija najniže cijene
  OxyMax
  Back to content