Probio Balance - Trgovina CaliVita International

Go to content

Probio Balance

Probio Balance
60 tableta

Upotreba:
1-2 tablete dnevno

ProbioBalance aktivni sastav/tableta za žvakanje
Probiotske kulture 4 miliarde* CFU
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium longum
Lactobacillus rhamnosus
Fruktooligosaharidi (FOS) 25 mg
Pro- i prebiotik (žvakaće tablete)
PROBIOTIK I PREBIOTIK

ProbioBalance je ukusna tableta za žvakanje koju će svako dijete i odrastao čovjek uzeti sa zadovoljstvom. Svaka tableta sadrži četiri miliona probiotskih bakterija. Tri loze probiotskih bakterija u formi tablete doprinose zdravlju crijevne flore. Potpomažu rad imunog sistema, smanjenje alergija, redovno pražnjenje, eliminaciju proliva i obnavljanje oštećene crijevne flore. Prebiotici (frukto-oligosaharid) dodati ovoj tableti potpomažu rast probiotika.

Kome preporučujemo?
  • S ciljem obnove crijevne flore nakon tretmana antibioticima
  • Tokom putovanja, s ciljem prevencije proliva i kao dopuna terapije
  • S ciljem održavanja i ojačanja stanja ravnoteže u crijevima

Da li ste znali da određene vrste Lactobacillus-a mogu da smanje učestalost alergijskih simptoma i ekcema u djetinjstvu?*

Pažnja! Ukoliko patite od ozbiljnih gastrointestinalnih oboljenja (npr. čir, Kronova bolest), posavjetujte se sa svojim ljekarom prije upotrebe ovog proizvoda. U slučaju proliva, preduzmite opće mjere (unos veće količine tečnosti) čak i ako koristite ovaj proizvod!

* at the time of manufacture
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content