Meal Time - Trgovina CaliVita International

Go to content

Meal Time

Meal Time
Kupite sada Meal Time - Idi u prodavnicu

proizvod nije dostupan
vidjeti: PAPAYA PLUS
100 tableta

Upotreba:
U slučaju potrebe, ukokliko ljekar drugačije ne odredi, 1-2 tablete poslije jela.

Meal Time aktivni sastav/tableta za varenje:
Enzimi papaje 250 mg
Za poboljšanje varenja
Žvakaće tablete spravljene od ploda i lišća tropske papaje. Najvažniji razgradni enzim papaje je papain, sličan ljudskom pepsinu. Njegovo najvažnije dejstvo je prethodno varenje mesa - fermentacija (dakle, još prije digestije se omekšava pojedeno meso, da bi u želucu moglo da započne njegovo varenje).

Varenje (digestija) hrane predstavlja razgradnju sastojaka hrane - bjelančevina, ugljenih hidrata i masti. Može se zapaziti da uporedo sa odmicanjem starosne dobi opada stepen efikasnosti varenja. Uzroci mogu biti različiti, na primjer, smanjena sposobnost žvakanja ili zamor - eventualno upala - žlijezda za proizvodnju enzima. Otežano varenje praćeno je čestom nadutošću i stvaranjem gasova u crijevima. To može biti praćeno povremenim prolivima ili zatvorom. Kao posljedice apsorpcione insuficijencije usljed otežanog varenja najčešće se javlja mršavljenje, slabost, loše opšte osjećanje i slabljenje imunog sistema. Smetnje u varenju, naravno, ne moraju se pojavljivati samo u starijim godinama, već se mogu pojaviti i u bilo kojem drugom uzrastu, usljed određenog tjelesnog sklopa. Pošto varenje regulišu enzimi, spolja uneseni digestivni enzimi mogu da odigraju ulogu u prevenciji i olakšavanju nepravilnosti.

Samo žvaćite.

PODRŠKA VARENJU
Meal Time je ukusna tableta za žvakanje koja potpomaže varenje. Glavni sastojak ovog preparata je papain, prirodno jedinjenje veoma slično enzimima koji razlažu proteine. Namijenjeno je razlaganju proteina u našoj ishrani, čime se poboljšava varenje proteina i povećava efikasnost apsorpcije.

Kome preporučujemo?
  • Onima čija ishrana podrazumijeva veliku količinu mesa, mliječnih proizvoda i vlaknastu hranu
  • Za potrebe lakšeg varenja

Da li ste znali da se papain često koristi u mesnoj industriji zbog toga što je njegov glavni efekat predvarenje mesa i vlakana?

Pažnja! Ukoliko patite od ozbiljnih oboljenja sistema za varenje
(npr. čireva), obavezno se posavjetujte sa svojim ljekarom prije
upotrebe ovog proizvoda!
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Back to content