EveryMoment - Trgovina CaliVita International

Go to content

EveryMoment

Ostali proizvodi
EveryMoment
135g

Upotreba:
Za svakodnevnu upotrebu

Regenerativna krema
EveryMoment kozmetički proizvod na bazi lekovitih biljaka, koji ne sadrži hormone i koji pored blagotvornog dejstva na očuvanje intimnog zdravlja, može pomoći i u slučajevima manjih povreda, opekotina, ujeda i umornih mišića, te predstavlja idealno sredstvo koje bi praktično trebalo da sadrži svaka kućna apoteka

EveryMoment kozmetički proizvodna bazi lekovitih biljaka,koji ne sadrži hormone i kojipored blagotvornog dejstva naočuvanje intimnog zdravlja, može pomoći i u slučajevimamanjih povreda, opekotina, ujedai umornih mišića, te predstavljaidealno sredstvo koje bi praktičnotrebalo da sadrži svaka kućnaapoteka

Kome preporučujemo?
  • Svakoj ženskoj osobi, za očuvanje intimnogzdravlja.
  • Ženama nakon porođaja, kako bi se ponovouspostavila elastičnost vagine.
  • Ženama nakon nastupanja menopauze, zaublažavanje neprijatnih simptoma vaginalnesuvoće.
  • Za potrebe cele porodice, u slučajevimamanjih povreda kože, opekotina i ujeda, za regeneraciju,hidrataciju i dezinfekciju kože, kao i zasmanjenje upale.
  • Za sve osobe, koje traže efikasno sredstvo zaopuštanje mišića nakon sportskih aktivnosti.
  • Za sve osobe, koje bi volele da u vidu masažeopuštaju svoju kožu.

Da li ste znali da Hippophae rhamnoides, koji senalazi u sastavu EveryMoment kreme, doprinosiepitelizaciji i bržem zarastanju rana, a usled sadržajavitamina i antioksidanata dodatno hidrira, imože pomoći u usporavanju procesa starenjakože?

PAŽNJA!
Kremu treba čuvati na suvom i hladnom mestu,van domašaja dece! Pazite da ovaj proizvod ne dospe udirektni kontakt sa očima ili ustima, a u tim slučajevimapotrebno je isprati sa obilnim količinama vode! Ne koristiteproizvod tokom trudnoće!
Back to content