Chewable CoQ10 - Trgovina CaliVita International

Go to content

Chewable CoQ10

Chewable CoQ10
Antioksidansi Calivita
60 softgel kapsula

Ukus narandža
na lageru
kapsula sa koenzimom Q10
Dodatna energija je uvek pri ruci

Proizvod sadrži koenzim Q10 u obliku kapsula za žvakanje sa ukusom narandže, zahvaljujući kojima se koenzim Q10 brže i efikasnije apsorbuje u organizam.
promocija popust 25% >>
strijela
Calivita Chewable CoQ10

neophodni koenzim Q10

Chewable CoQ10 obezbjeđuje neophodni koenzim Q10 sa ukusom narandže. Može se uzeti i sažvakati i bez tečnosti, i zbog toga se može koristiti praktično bilo kada, čak i tokom šetnje ili prilikom vožnje. Želatinska kapsula se u potpunosti razgrađuje već u želucu, pa se zato i sastojci lakše i brže apsorbuju, i to bez iritacije stomaka.

Upotreba: 1 želatinska kapsula dnevno ili po preporuci lekara. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Koga preporučujemo Chewable CoQ10
 • Osobama koje ne vole, ne mogu, ili jednostavno jako teško gutaju kapsule i tablete klasičnog oblika.
 • Osobama koje provode jako puno vremena na putu, ali ne bi volele da se odreknu za njih neophodnih sastojaka.
 • Onima, koji bi voleli da koriste blagodeti koenzima Q10 uz uživanje u prijatnom ukusu.
60 softgel kapsula

Upotreba:
1 želatinska kapsula ili po preporuci ljekara

AKTIVNI SASTOJCI
60 mg koenzim Q10 (ubikinon)
Efekti korišćenja Q10 koenzima su obično primetni nakon nekoliko nedelja uzimanja proizvoda. Preporučuje se trajno uzimanje koenzima u dozi održavanja od 10-30 mg dnevno kako bi se izbegli nedostaci. Prihvatanje koenzima Q10 u obliku dodatka ishrani ne utiče na proizvodnju koenzima od strane organizma. Ne plašite se da naše telo "zaboravi" da ga proizvede.

Gutanje u prekomjernim količinama može imati laksativni učinak.
Ne prekoračujte preporučenu količinu za potrošnju tokom dana. Dodaci ishrani ne mogu se koristiti kao zamena (zamena) za raznovrsnu ishranu. Uravnotežen način ishrane i zdrav način života su važni za funkcionisanje organizma. Nemojte koristiti proizvod ako unutrašnja zaštitna folija nedostaje ili je oštećena.

Kontraindikacije: Preosetljivost na sastojke preparata.

Upozorenje: Osobe sa sklonošću alergijama, uzimanjem lekova, zdravstvenim problemima, trudnicama i ženama koje doje treba da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe proizvoda.

Uslovi skladištenja: Koenzim Q10 treba čuvati zatvoren na suvom, hladnom i nezaštićenom mestu, jer je veoma osetljiv na toplotu i svetlost!

Skladištenje na temperaturama iznad 35 ºC može smanjiti kvalitet koenzima Q10. Dodaci ishrani trebaju se skladištiti na način koji je nedostupan maloj djeci.
Prirodna proizvodnja koenzima Q10 u organizmu počinje opadati tek nakon 30 godina. Prouzrokuje početak procesa starenja tela, postepeni gubitak čvrstoće kože, pojavu bora ... Koenzim Q10 je neophodan da bi se generisala energija neophodna da bi svaka ćelija tela funkcionisala ispravno. Njen nedostatak je posebno izložen riziku za srce.

Da li dopunjavate njen nivo i na pravi način?

Da bi se osiguralo da je apsorpcija i upotreba koenzima Q10 od strane organizma najefikasnija, potrebna je mast, čije prisustvo povećava apsorpciju koenzima Q10. Ali ne brinite - koenzim Q10 koji se nalazi u Chewable CoQ10 CaliVita® je rastvoren u biljnom ulju, tako da ga možete jesti gdje god se nalazili, bez potrebe da jedete obrok koji sadrži masti kako biste povećali probavljivost. Ne morate piti puno vode sa svojim kapsulama za žvakanje.

To je udobnost, udobnost i zdravlje, lepota za vas.

Da li znate da ...
 • u početku, manjak koenzima Q10 može se manifestovati hroničnim umorom
 • Proizvodnja koenzima Q10 od strane organizma inhibirana je stresom, farmakološkim lijekovima, pušenjem ili radioterapijom
 • Nedostaci koenzima Q10 se nalaze u 60-90% ljudi sa parodontalnom bolešću
 • Koenzim Q10 može biti efikasan u prevenciji migrene

Zbog toga je tako važno da koenzim Q10 dobijete uz pomoć dodataka ishrani.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100%  garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu valiteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA(Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
  strijela

  Chewable CoQ10 - Mišljenja o proizvodu

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  strijela
  Garancija najniže cijene

  najbolje apsorbovani koenzim q10

  Chewable CoQ10
  Prirodni biljni koenzim Q10
  Back to content